Irina Tănase l-a uitat repede pe Liviu Dragnea. Şi-a găsit un nou iubit, supranumit „Regele medicamentelor” FOTO

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, şi-a găst alinare în braţele unui alt bărbat, la doar câteva luni după ce s-a despărţit de fost lider al PSD, la finalul anului trecut.

26 mai 2022, 20:20
Irina Tănase l-a uitat repede pe Liviu Dragnea. Şi-a găsit un nou iubit, supranumit „Regele medicamentelor” FOTO

Blonda de 30 de ani s-a afişat în public cu noul său iubit, despre care paparazzii de la Mediaflux.ro spun că este multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Libanezul are 53 de ani şi este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Mai mult decât atât, noul partener pe care îl are Irina Tănase a fost desemnat cetăţean de onoare al Capitalei, în vara lui 2020.

Noul cuplu monden s-a afişat public zilele trecute, la un prânz de lux în centrul Capitalei. La masă, afaceristul s-a întâlnit și cu doi parteneri pentru o scurtă discuție, dar aceştia nu au stat prea mult la masă, lăsându-i după scurt timp din nou singuri pe cei doi îndrăgostiţi.

Citeşte şi Liviu Dragnea are grave probleme de sănătate. După despărţirea de Irina Tănase, fostul lider PSD şi-a speriat apropiaţii. „Se luptă cu boala. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”

Click aici pentru a vedea mai multe imagini cu Irina Tănase şi noul ei iubit

În 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. El este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, pe lângă alte afaceri pe care le vom menționa în continuare.

În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko.

Citeşte şi Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO