Italiancă de 18 ani violată de un român de 17 ani VIDEO

Un caz şocant s-a petrecut în Italia, unde un adolescent român a violat o italiancă de 18 ani pe plajă! Apoi, violatorul şi-a filmat victima. Românul, minor, a fost reţinut de carabinieri.

17 mai 2016, 11:37
Italiancă de 18 ani violată de un român de 17 ani VIDEO

Drama s-a petrecut pe o plajă din Ravenna, în weekend, la o petrecere de tineri. Doi români şi-au făcut apariţia la cheful unor studenţi italieni. Aici, unul dintre români, de 17 ani, a acostat o italianca de 18 ani.

Seara sunt petreceri în toate barurile de pe plajă, erau deschise toate sâmbătă seara. Probabil că fata a ieşit să bea ceva şi apoi convinsă să meargă pe plajă.

Tânăra a acceptat să meargă la plimbare pe plajă, în faţa barului unde era petrecerea. Violul a fost comis după un mal de nisip. Fata a opus rezistenţă, a strigat după ajutor, dar centrele amenajate pe plajă erau prea departe, muzica dată foarte tare a făcut ca nimeni să nu audă strigătele fetei.

După teribila faptă, românul şi-a filmat victima, cu telefonul mobil. Studenta a cerut ajutor şi a făcut plângere. Românul a fost reţinut, iar înregistrarea găsită în telefon a confirmat că el este suspectul.

Citeşte şi Credea că face dragoste cu un prieten. Şocul uriaş pe care l-a avut tânăra când şi-a trecut mâinile prin părul lui

Drama fetei i-a înfuriat din nou pe italieni care pun toate infracţiunile pe seama imigranţilor din peninsulă. „Sunt unele plaje care, din păcate, atrag extracomunitari… nu vreau să fiu rasistă, dar de câte ori sunt comise furturi sau fapte ca aceasta, ei sunt de vină”, a spus o tânără de pe plajă.

După ce a fost arestat, violatorul a spus că raportul sexual a fost de comun acord, iar filmul l-a făcut din greşeală. Declaraţiile sale nu i-au convins însă pe poliţişti şi nici instanţa.

Românul, care nu este nici student şi nici nu munceşte, se află acum într-un centru de detenţie pentru minori din Bologna unde aşteaptă să îşi afle pedeapsa.