Îţi pupi copilul pe gură? Îi poţi distruge viaţa. Toate aceste obiceiuri pot fi catalogate drept abuz emoţional şi sexual

Sigur ai văzut şi tu părinţi care îşi pupă bebeluşii şi copiii mici pe buze. Specialiştii susţin însă că acest obicei îl poate distruge pe cel mic, având efecte teribile asupra lui.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 07:55
Îţi pupi copilul pe gură? Îi poţi distruge viaţa. Toate aceste obiceiuri pot fi catalogate drept abuz emoţional şi sexual

Lorena Burlacu a publicat pe site-ul sau un articol in care ii avertizeaza pe parinti despre pericolele pe care il are pupatul copilului pe gura.

Primul pas catre abuzul sexual poate incepe cu sarutul copilului pe buze

„Socant adevar, iar majoritatea parintilor care fac acest lucru vor avea destule argumente ca ei nu fac nimic rau. Si au dreptate, deoarece constient nu vor sa le faca rau copiilor insa este important sa inteleaga si consecintele care pot aparea pe termen lung.

Citeşte şi  Atenţie! Unul din cinci părinţi fac această greşeală gravă

Cand am avut ocazia sa vorbesc in terapie cu parintii care isi pupa copiii pe buze, am observat ca majoritatea nu stiu cat de grav este acest lucru, iar motivele lor  sunt cat se poate de altruiste. De fiecare data, acestia raspundeau ca isi iubesc foarte mult copiii si ca este o dovada de iubire. Iar pentru ei acest lucru este cat se poate de natural.” – Alina Iliescu, psihoterapeut.

Continuarea AICI