Iulia a sunat la telefonul copilului şi a povestit îngrozită cum colegii de clasă au transformat-o în jucărie sexuală. "Am depresie..."

Publicat: Miercuri, 17 Ianuarie 2018 12:38 // Actualizat: Joi, 18 Ianuarie 2018 12:44 // Sursa: romaniatv.net

O elevă de 15 ani este acum pacientul psihiatrilor pentru că mai mulți colegi de clasă cu porniri sexuale bolnăvicioase incontrolabile au agresat-o chiar în curtea școlii unde învață. I-au ridicat fusta în cap, aproape i-au rupt hainele de pe ea, au mimat sexul în grup și au pipăit-o cu brutalitate pe tot corpul. Și, pentru ca trauma să îmbrace dimensiuni uriașe – pe cât de dureroase, pe atât de neînțeles -, eleva atacată de puștii prădători sexuali a fost arătată cu degetul de conducerea școlii pentru că a venit la cursuri îmbrăcată cu…fustă.

Foto: perfecte.md

Atacul–cel mai probabil plănuit din timp de colegii agresori din clasa sa-,s-a produs imediat după ce soneria instituției de învățământ anunța terminarea unei ore curs și începutul pauzei, scrie libertatea.ro. Luată prin surprindere, Iulia, eleva "vânată" de puștii cu apucături sexuale deviante, nu a avut timp să reacționeze în vreun fel.

Citeşte şi Noi percheziţii în dosarul pedofilului. Eugen Stan, dus în boxa apartamentului unde a locuit cu fosta soţie şi fiica sa

Oricum, numărul atacatorilor care au înconjurat-o strategic și au imobilizat-o în doar câteva secunde, undeva în curtea școlii, a făcut ca puștoaica de nici 15 ani să nu aibă nici cea mai mică șansă în fața celor care au umilit-o în fața tuturor colegilor pentru a-și satisface propria distracție bolnăvicioasă.

Chiar dacă a strigat după ajutor, chiar dacă i-a implorat să înceteze, cei patru-cinci prădători sexuali, colegi de clasă cu Iulia, nu au avut milă și s-au dezlănțuit precum niște violatori. Unii o țineau strâns de mâini și de picioare în timp ce alții o pipăiau cu brutalitate pe tot corpul.

Eleva a fost atacată de cinci colegi, chiar în curtea școlii, în pauza dintre orele de curs

Biata fată agresată la cursuri, într-o instituție de învățământ unde se presupune că elevii sunt în siguranță, a primit o lovitură cruntă și din partea personalului didactic, în speță din partea directorului școlii. Agresată fizic și sexual, Iulia a fost acuzată că ea este, de fapt, principalul vinovat deoarece a venit la ore îmbrăcată cu...fustă. I s-a reproșat, de față cu părinții care au venit la școală într-un suflet, că ținuta ei i-a provocat pe derbedeii care, din această cauză, au mimat sexul în grup cu puștoaica atacată!

"Le-am spus totul părinților mei și apoi dirigintei. Pentru clarificarea situației, am fost chemată în biroul directorului. Am crezut că vinovații vor fi pedepsiți. Acolo, surpriză! Eu am fost cea acuzată, nu cei care și-au bătut joc de mine și m-au agresat sexual! Mi s-a spus că este vina mea că am purtat fustă și că astfel i-aș fi provocat! Singura măsură care s-a luat împotriva agresorilor sexuali a fost scăderea notei la purtare. În schimb, pentru mine, pentru cea "vinovată" că am fost atacată și batjocorită în școală, nu s-a făcut nimic", le-a spus Iulia psihologilor de la Asociația "Telefonul Copilului" cărora, în disperare, le-a cerut ajutorul.

După agresiunea sexuală căreia i-a căzut victimă chiar în școală, Iulia a devenit pacientul unui psihiatru
Acum, Iulia este pacientul unui psihiatru care a integrat-o într-un program special de consiliere emoțională. A fost diagnosticată cu depresie, lucru extrem de grav, dar care pare să nu-i intereseze câtuși de puțin de mai-marii școlii unde s-a comis agresiunea sexuală și, cu atât mai puțin, pe cei cinci derbedei care au atacat-o precum niște violatori.

"Am fost la doctor, la psihiatru, care m-a diagnosticat cu depresie. Urmez un tratament și ședințe de consiliere. Nu e drept, eu sunt cea care a fost atacată și tot eu sunt considerată vinovată! Eu nu consider că am vreo vină", le-a mai spus Iulia specialiștilor care încearcă acum să-i șteargă din subconștient trauma uriașă prin care a trecut în urma atacului sexual consumat chiar în școala unde este elevă în clasa a IX-a.

Citeşte şi Un nou ABUZ SEXUAL zduguie lumea sportului. Campioană OLIMPICĂ, agresată de medicul LOTULUI NAŢIONAL

Agresorii sexuali sunt părinți, rude ale copilașului abuzat sau chiar alți copii

În baza de date a Asociației "Telefonului Copilului au fost contabilizate, anul trecut, 67 de cazuri de abuz sexual și exploatare sexuală a îndreptate asupra minorilor ce au vârste cuprinse între șase ani și 16 ani. Cei mai mulți copii abuzați provin din mediu rural (62,68%), iar "călăi" le-au fost părinți sau rude (26,86%), alt copil (19,14%) sau adulți care nu fac parte din familia naturală a copilului agresat sexual (53,73%).

Într-un an, s-a dublat numărul prădătorilor sexuali care vizează copiii altora. A scăzut cel al părinților cu apucături sexuale deviante

În 2016, numărul celor care au pus ochii pe copilașii altora pentru a-și satisface nevoile sexuale bolnăvicioase era de "doar" 28 de procente, cifre care au crescut alarmant în decursul anului trecut. A scăzut însă cel al părinților care-și abuzează proprii copii. Fiecare copilaș care trece, din păcate, printr-o asemenea experiență traumatizantă trebuie să contacteze autoritățile pentru a i se putea oferi ajutor.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 ian 12:30
Răspunde | Votează email 0 email
Yulia
mai bine ar urma cursurile unei şcoli de arte marţiale, apoi să-şi pună singură pe fugă violatorii, iar după ce termină cu ei, să-i tragă o bătaie soră cu moartea şi directorului infractor. Abia după aceea se vor schimba lucrurile!
20 ian 08:01
Răspunde | Votează email 0 email
cristic
acesti pusti care au hartuit sexual pe acea tinara colega de-a lor in curtea scoli ar trebui trimisi in judecata si sa asi termine studiile la un centru de reeducare pt ca ei singuri si-au ales aceasta cale legile trebuie sa fie dure altfel ghiolbanul de romania nu se va civiliza niciodata
20 ian 07:54
Răspunde | Votează email 0 email
cristic
acesti pusti care au hartuit sexual pe acea tinara colega de-a lor in curtea scoli ar trebui trimisi in judecata si sa asi termine studiile la un centru de reeducare pt ca ei singuri si-au ales aceasta cale legile trebuie sa fie dure altfel ghiolbanul de romania nu se va civiliza niciodata
18 ian 14:02
Răspunde | Votează email 2 email
Mihalache Florin
Daca nu se intervine rapid din partea ministerului educatiei cu un regulament strict de functionare a scolilor si de niste pedepse clare ptr. comportament neadecvat care pedepse ptr. inceput treb. sa fie intransigente ,dure nu se poate schimba nimic in sistemul scolar fie de stat fie particular ,comportamentul acestor elevi este animalic si daca scoala nu corecteaza aceste tipuri de comportament incepind cu scoala primara mai tarziu cand devin adolescenti citim despre ei ca sunt arestati ptr. viol sau alte probleme cu legea .
1
EUR
4.7260
RON
19 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H