Iulia Albu, comentariu INCREDIBIL despre rochia purtată de Valentina Pelinel la cununie. „A ratat o apariţie frumoasă”

Iulia Albu comenteaza rochia de cununie a Valentinei Pelinel. Uite ce a spus celebrul fashion editor.

14 sept. 2018, 07:02
Iulia Albu, comentariu INCREDIBIL despre rochia purtată de Valentina Pelinel la cununie. „A ratat o apariţie frumoasă”

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit ieri si, mai mult decat atat, au dezvaluit ca vor deveni, din nou, parinti, scrie wowbiz.ro. Proaspata doamna Borcea este insarcinata cu gemeni, iar sotul ei a declarat in fata jurnalistilor ca spera sa aiba fetite.

Citeşte şi Cristi Borcea face DEZVĂLUIRI INTIME. Când şi cum a rămas Valentina Pelinel însărcinată cu GEMENI

Ei bine, desi fostul lider al echipei Dinamo a fost si el o aparitie, in centrul atentiei s-a aflat partenera lui. Pentru cununia civila, fostul manechin a ales sa poarte o rochie rosie si sandale aceeasi culoare, vestimentatia ei starnind numeroase comentarii, unele pozitive, altele…ba.

Trebuie sa spunem ca, in timp ce multi au criticat alegerea frumoasei vedete, celebra Iulia Albu, probabil cel mai temut fashion editor din Romania, a vorbit in termeni laudativi despre tinuta Valentinei.

„Valentina Pelinel a ratat o aparitie frumoasa… pentru ca Valentina Pelinel a avut o aparitie superba. Rosul nu este o culoare usor de purtat, insa alegerea corecta a buchetului si a bijuteriilor in aceeasi cromatica au facut casa buna cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo. Lipsa decolteului si lungimea protocolara a rochiei au dat un plus de finete aparitiei Valentinei, ca si alegerea rujului rosu, aparent exagerata insa, in contexul ales, extrem de bine venita. O rochie rosie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale rosii, sau exact asa cum a purtat-o Valentina. Casa de piatra!”, a declarat Iulia Albu.