Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Imaginile au lăsat fanii fără cuvinte

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Este una dintre cele mai apreciate iubite prezentatoare TV, iar de câţiva ani buni locuieşte în India, alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan.

30 aug. 2022, 08:33

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Chiar dacă trăieşte o poveste de dragoste de ceva vreme, căsătoria se lasă aşteptată. Fanii sunt foarte curioşi şi vor să ştie dacă cei doi îşi vor uni destinele cândva. Recent, internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginile cu blondina.

Citeşte şi: VIDEO Iulia Vântur, desfiinţată după un concert în SUA: „A transformat un colind creștin-ortodox într-o melodie păgână pe care dansează lasciv!”

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă

Vedeta a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, în care poartă o rochie de mireasă clasică, nu tradiţională din India. Fanii au complimentat-o şi l-au făcut atent pe Salman Khan. ,,Hai să fie într-un ceas bun! @beingsalmankhan, ai grijă că la noi se fură mireasa! Fii cu ochii-n patru că așa nu mai găsești”, a spus un internaut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur și Salman Khan au evitat multă vreme să se afișeze ca și cuplu. Sau să recunoască. Și n-au spus niciodată care sunt planurile lor de viitor. Iar după ce s-a aflat că vedeta tv va reveni pe micile ecrane din România, deși își începuse o carieră în muzică indiană, lumea s-a întrebat dacă nu cumva sunt probleme în paradisul celor doi.

Iulia Vântur revine în televiziune

Vedeta dezvăluia într-un interviu recent că are noi proiecte de televiziune, însă la momentul acela nu a spus despre ce e vorba. Iulia Vântur a semnat cu Antena 1, iar din toamnă va putea fi văzută la iUmor. Aceasta va fi invitat special şi va sta la masa juriului alături de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

De asemenea, pe lista invitaţilor speciali de la iUmor se mai află şi Florin Călinescu. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor.

Fazele care te dau pe spate şi te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat şi Florin Călinescu.

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.