Iulia Vântur, în compania altui bărbat! Clipul a fost postat de ea, după ce iubitul ei, Salman Khan, a împlinit 57 de ani

Iulia Vântur se răzbună după ce Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu fosta sa iubită, chiar la petrecerea de ziua lui. La puțin timp după aniversare, vedeta a făcut o postare în mediul online, unde apare în compania unui alt bărbat.

03 feb. 2023, 18:06
Iulia Vântur, în compania altui bărbat! Clipul a fost postat de ea, după ce iubitul ei, Salman Khan, a împlinit 57 de ani

Recent, Salman Khan organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere la care a luat parte și Iulia Vântur, dar și fostele sale iubite, actrițele Sangeeta Bijlani și Pooja Hegde.

La un moment dat, celebrul actor indian a sărutat-o pe Sangeeta Bijlani în văzul tuturor, pe frunte ce e drept, însă gestul ar fi scos-o din sărite pe Iulia Vântur.

Citiți și: Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor. Iulia Vântur, enervată la culme. Reacția incredibilă a fostei prezentatoare TV

Iulia Vântur, de mână cu alt bărbat

La puțin timp după aniversarea iubitului său, Salman Khan, care a împlinit recent 57 de ani, Iulia Vântur a postat în mediul online un videoclip în care se ținea de mână cu un alt bărbat. Este vorba despre un alt artist indian, Arjun Kanungo.

Deși este vorba despre un videoclip care a fost filmat pentru  melodia „Tera Tha Tera Hoon”, Iulia Vântur se mândrește cu noua sa reușită pe plan profesional și a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram.

În imagini, Iulia Vântur îl ține de mână și pare extrem de fericită alături de el. Fanii au fost surprinși și au reacționat imediat.

„Uau, ce frumos!”, a spus unul dintre fanii Iuliei.

Du

După momentul în care Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor, Iulia Vântur preferat să nu vorbească despre acest subiect.

Recent, aceasta a vorbit într-un interviu despre greutățile pe care le-a întâmpinat la începutul relației cu celebrul actor indian de la Bollywood.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista!

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citiți și: Ce a descoperit Iulia Vântur în cei 10 ani de când locuiește în India: „A trebuit să mă reinventez!”