Iulia Vântur şi Salman Khan, prima oară în ipostaze tandre în public VIDEO

Au susţinut sus şi tare că nu sunt împreună, dar fotografiile care arată totul au scăpat pe internet. Iulia Vântur şi Salman Khan au fost surprinşi pentru prima dată în ipostaze tandre, în public!

05 apr. 2017, 12:51
Iulia Vântur şi Salman Khan, prima oară în ipostaze tandre în public VIDEO

A tot încercat să ne convingă că între ea şi Salman Khan nu există nicio poveste de dragoste, dar iată că faptele şi imaginile demonstrează contrariul, scrie spynews.ro. Iulia Vântur şi megastarul de la Bollywood s-au bucurat de o vacanţă de vis în Maldive.

Vedeta a radiat de fericire pe plaja exotică şi s-a filmat în timp ce fredona versurile melodiei sale. După câteva zile de relaxare, în urmă cu câteva ore bune, cei doi s-au întors în India.

Citeşte şi Iulia Vântur a renunţat la salariul mare de la Pro TV pentru Salman Khan. Ce avere are actorul indian

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de jeansi şi un tricou albastru, Salman Khan a fost primul care a ieşit din aeroport flancat de gărzile de corp. Megastarul de la Bollywood nu a schiţat niciun zâmbet şi s-a urcat imediat în bolidul de lux care îl aştepta.

Apoi, pe rând, au venit şi rudele megastarului. Iulia Vântur a apărut în faţa presei, alături de doamnele din familia Khan. Cu zâmbetul pe buze, românca părea extrem de apropiată de surorile lui Salman. Îmbrăcată lejer, cu o cămaşă lungă de blugi, o pereche de tenişi albi şi o coroniţă de flori pe cap, Iulia radia e fericire. A zâmbit, a flirtat puţin cu aparatele de fotografiat, iar apoi a fost condusă, cel mai probabil de unul dintre oamenii lui Salman Khan la maşina. Bărbatul i-a dechis portiera bolidului de lux, iar românca noastră a urcat. Era toată numai un zâmbet.

Citeşte şi Iulia Vântur şi Salman Khan, tot mai apropiaţi. Detaliul care i-a dat de gol FOTO

De cum a ajuns în India, Iulia s-a şi apucat de treabă, adică de lansarea unui nou videoclip. La conferinţa de presă unde a fost prezentă, vedeta a dat de înţeles că e extrem de îndrăgostită. Le-a cântat reporterilor o melodie de dragoste în limba hindi.

Vezi video AICI.