Jaf armat pe Autostrada A3. Cum a rămas un cuplu fără banii de marfă, în apropiere de Ploieşti

Jaf ca în filme pe centura Ploieştiului. O familie care venea în Bucureşti după marfă a fost atacată de tâlhari. Hoţii au furat 8.000 de lei, după o şicanare în trafic şi un plan extrem de bine pus la punct. 

01 mart. 2016, 13:57
Jaf armat pe Autostrada A3. Cum a rămas un cuplu fără banii de marfă, în apropiere de Ploieşti

Totul s-a întâmplat pe centura Ploieştiului, după un plan pe care hoţii l-au pus la punct până la cel mai mic detaliu, informează România TV. Femeia şi bărbatul erau într-o dubiţă şi mergeau spre Bucureşti, când un alt autoturism i-a şicanat în trafic şi în cele din urmă l-a forţat pe şoferul dubiţei să oprească. 

Citeşte şi O tânără din Ploieşti i-a propus unui bărbat să meargă cu ea la hotel. Ce i-a oferit la PRELUDIU n-o să uite niciodată

După, oamenii s-au trezit că au făcut pană, iar în momentul în care bărbatul a coborât să remedieze defecţiunea, unul dintre indivizi a rănit-o pe femeie cu un cuţit şi i-a furat geanta cu banii. Tâlharul a urcat într-un autoturism şi a dispărut. Femeia avea în poşetă 8000 de lei, bani cu care mergea să cumpere marfă din Capitală.

Oamenii legii spun că incidentul nu este similar, tâlharii acţionează noaptea, ţintele lor fiind oamenii care merg după marfă în Capitală. Poliţiştii mai spun că maşina cu care şicanează victimele în trafic are numere de înmatriculare false.