Johnson & Johnson trebuie să plătească 8 miliarde de dolari despăgubiri unui bărbat după ce i-au crescut sânii

Publicat: Miercuri, 09 Octombrie 2019 15:22 // Actualizat: Miercuri, 09 Octombrie 2019 15:22 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a dat în judecată Johnson & Johnson după ce a consumat medicamente antipsihotice, iar efectul a fost unul groaznic.

Foto: a1.ro

Bărbatul, Nicholas Murray, a dat în judecată firma Johnson & Johnson pentru că i-au crescut sânii după ce i s-a prescris un medicament în timp ce era minor.

Citeşte şi Johnson & Johnson, obligată să plătească despăgubiri de 4,7 miliarde de dolari. Pudra sa de talc creşte riscul de cancer

O instanță din Philadelphia a ordonat marți, multinaționalului Johnson & Johnson (J&J), să plătească 8 miliarde de dolari bărbatului pentru efectele adverse apărute în urma consumului pastilelor prescrise de medic.

Medicamentul a apărut în 1993 pentru tratarea schizofreniei şi episoadelor de manii bipolare la adulţi.

În august, un judecător din Oklahoma a ordonat companiei J&J să plătească 572 milioane dolari în ceea ce a fost considerat primul proces judiciar de amploare din țară pentru criza de opioid.

Anul trecut, un alt juriu din Missouri a ordonat J&J să plătească 4.690 de milioane de dolari către 22 de femei și familiile lor, care dau vina pe un alt medicament pentru că au făcut cancer ovarian. Johnson & Johnson a recurs toate aceste fapte după verdictul instanțelor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H