Kama Sutra: Mişcările erotice efectuate de bărbat

In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe langa faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, el trebuie sa fie tandru, sa o mangaie, sa faca anumite miscari ale corpului. Aceste miscari vor fi alese in functie de partenera: femeia-elefant, femeia-caprioara, femeia-iapa. Pozitiile adoptate de parteneri in timpul actului vor influenta si imaginatia barbatului in alegerea miscarilor. Pornind de la astfel de consideratii, vezi mai jos cateva posibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumite imprejurari.

05 feb. 2014, 20:27
Kama Sutra: Mişcările erotice efectuate de bărbat

Impingerea. Se realizeaza atunci cand barbatul isi apropie penisul in erectie de vagin.

Rasucirea. Se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin; el il va sprijini cu mana sa si-i va imprima o miscare de rotatie in vagin.

CITEŞTE ŞI: O CELEBRĂ jurnalistă de modă, surprinsă în ipostaze de KAMA SUTRA într-un GHID de SEX inedit

Strapungerea. Se poate face doar intr-o stare buna de excitare a organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in care clitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus a vaginului.

Frecarea. Se va executa aidoma miscarii de strapungere, numai ca penetrarea va avea loc in partea de jos a vaginului.

Presarea. Are loc atunci cand in timpul contactului, barbatul va presa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...