Kama Sutra pentru incepatori: 4 pozitii „fierbinti” pentru cupluri timide

Daca iti doresti sa incerci diseara ceva aventuros, incintant si neobisnuit, dar nu te incumeti sa treci direct la pozitiile solicitante care i-ar pune in dificultate si pe antrenorii de fitness, ai venit la locul potrivit. Mai jos gasesti 4 idei din care sa te inspiri, si care necesita doar o flexibilitate medie. Avantajul acestor pozitii este ca maresc frictiunea si intensifica placerea, fara sa te puna in pericol de accidente chiar daca nu ai mai dat de mult pe la sala. 

20 mart. 2019, 13:28
Kama Sutra pentru incepatori: 4 pozitii „fierbinti” pentru cupluri timide

1. „Muntele magic”

Lasa-ti bratele peste un vraf de perne si apleaca-te inainte, in asa fel incat greutatea corpului tau sa fie sustinuta de… „munte”. Incearca sa-ti tii genunchii apropiati. Roaga-ti partenerul sa ingenuncheze in spatele tau, cu picioarele lui in afara alor tale. In aceasta pozitie, el te va patrunde si se va apleca inainte, in asa fel incat bratele si pieptul lui sa se lipeasca de spatele tau.

2. „Ingenunchierea”

Roaga-ti partenerul sa ingenuncheze pe pat, cu fata la tine. Asaza-te in poala lui, cu genunchii langa coapsele lui si sprijinindu-te cu tibia de pat. Imbratiseaza-l cu mainile stranse in jurul gatului sau lasa-l sa-ti imbratiseze talia, ca sa iti poata sustine greutatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...