Kamara intervine în scandalul pozelor cu Corina Caciuc, amanta lui Reghe: „Am văzut-o de câteva ori, o chemam pe la mine. Niciodată mai mult de o noapte”

Fotografiile cu Corina Caciuc şi Kamara au creat isterie în showbiz de câteva zile. Artistul a făcut primele declaraţii cu privire la scandalul în care este implicat alături de amanta lui Laurenţiu Reghecampf.

29 nov. 2021, 14:52
Kamara intervine în scandalul pozelor cu Corina Caciuc, amanta lui Reghe: „Am văzut-o de câteva ori, o chemam pe la mine. Niciodată mai mult de o noapte”

În urmă cu mai mulţi ani, pe vremea când Kamara era divorţat, a avut o aventură cu Corina Caciuc. Artistul a făcut primele declaraţii cu privire la acest subiect.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest este distracție”, a declarat Kamara, într-un interviu pentru realitateasportiva.net.

Kamara a precizat că s-a văzut în mai multe nopţi cu Corina, dar că nu s-a pus niciodată problema de o relaţie între ei.

”Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a mai povestit cântărețul.

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună despre amanta lui Reghecampf: „Mereu am râs de astfel de fătuci!”

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a comentat dur aventura extraconjugală a soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

„Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva! Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească, dar pentru el, pentru imaginea lui. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut. Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eșuate, asta ne-a ajutat”, a declarat Anamaria Prodan.

„M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani”, a mai precizat Anamaria Prodan.

 

 


loading...
Partenerii noștri