Kim Jong-un îşi face trupă de tinere virgine. Vezi motivul halucinant

Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, ia niște măsuri cât se poate de ciudate și doar pentru bunăstarea personală. Cea mai nouă decizie a președintelui vizează recrutarea de virgine înalte și frumoase care să facă parte din propria trupă destinată plăcerilor carnale.

02 mai 2016, 07:40
Kim Jong-un îşi face trupă de tinere virgine. Vezi motivul halucinant

Șocanta practică nu este nimic nou în familia lui Kim Jong-un, căci se aplică de trei generații încoace, scrie click.ro. Fetele pe care președintele le vrea alături vor fi selectate de autorități de nivel înalt, trebuie să aibă vârsta de 13-14 ani, să fie frumoase și înalte, dar mai ales… virgine.

Citeşte şi Un nou test cu rachetă efectuat în Coreea de Nord a eşuat

O echipă de medici le va controla pe adolescente pentru a fi siguri că acestea nu și-au început viața sexuală, că sunt pure și gata să se dăruiască conducătorului națiunii. Puștoaicele vor primi 1400 de lire sterline pentru „serviciul” adus țării, chiar în momentul în care sunt acceptate în trupa numită „Gippeumjo”.

Părinții noilor recrute vor fi anunțați că fiicele lor se dedică servirii liderului țării într-o misiune guvernamentală.