Klaus Iohannis, înconjurat de agenţi care îi ţin umbrela. Cui îi ţine umbrela Victor Ponta? FOTO

Vizita lui Klaus Iohannis în Luxemburg a fost un nou motiv de persiflare pentru Victor Ponta. Fostul premier l-a numit pe Iohannis "stăpân de iobagi", după ce acesta a fost surprins într-o fotografie în timp ce era înconjurat de câţiva agenţi care îi ţineau umbrela.

07 iun. 2016, 15:37

Victor Ponta a făcut o paralelă între Klaus Iohannis şi alţi lideri de stat, după ce preşedintele României a fost surprins în timp ce mai mulţi agenţi de securitate îi ţineau umbrela.

Vedeți vreo diferență între aceste persoane și umbrelele lor!? Este o diferență, dar e normală – Domnul Iohannis este stăpân de iobagi (sau guvernator de colonie de „babuini” cum ar zice Domnul Cristoiu), iar ceilalți sunt simpli cetățeni aflați în serviciul public! Ghinionul nostru!„, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Şi Victor Ponta s-a aflat într-o ipostază similară cu cea descrisă în postarea sa, atunci când, în mai 2014, aflat la un eveniment alături de ministrul Sportului de atunci, Gabriela Szabo, i-a ţinut acesteia umbrela pentru a o proteja de ploaie.