KO brutal încasat de legenda K-1, Gokhan Saki. Turcul, distrus în 2 minute de un începător VIDEO

Gokhan Saki este unul dintre cei mai buni kickboxeri din ultimii 10 ani. Acesta are peste 100 de victorii in cariera, si doar 12 infrangeri, fiind batut doar de nume mari precum Rico Verhoeven, Semmy Schilt, Badr Hari, Alistair Overeem, Peter Aerts sau Remy Bonjasky.

08 iul. 2018, 10:25
KO brutal încasat de legenda K-1, Gokhan Saki. Turcul, distrus în 2 minute de un începător VIDEO

Printre numele celebre invinse de turc se numara si doi romani, Daniel Ghita, de doua ori, si Sebastian Ciobanu, dar si legende ca Tyrone Spong, Melvin Manhoef, Ray Sefo sau Alexei Ignashov, scrie sport.ro.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu va lupta în GLORY. Primul meci, în februarie 2017

Turcul a inceput de anul trecut o cariera in UFC, semnand cu cea mai tare promotie de MMA din lume. Acesta a castigat un prim meci, cu Henrique da Silva, prin KO, insa lucrurile nu au continuat asa cum isi dorea.

Saki s-a accidentat si a fost nevoit sa se opereze, iar azi dimineata si-a facut revenirea in cusca, in gala din Las Vegas, acolo unde a fost facut KO de un luptator mediocru, Khalil Rountree, care avea palmares de 6 victorii si 2 infrangeri in cariera.

Saki a fost facut KO in prima runda, dupa o lovitura incasata in plin, urmata de cativa pumni luati la sol, fiind nevoie de interventia arbitrului dupa ce turcul nu se mai misca.