„L-a invitat în dormitor în timp ce era dezbrăcată”. Ce a urmat…

Desi ne vine greu sa credem ca vedetele noastre ar face asa ceva, au fost cateva cazuri in care s-a dovedit ca acuzatiile sunt adevarate.

13 sept. 2014, 11:50
„L-a invitat în dormitor în timp ce era dezbrăcată”. Ce a urmat…

Britney Spears

Cantareata Britney Spears a fost data in judecata de o fosta garda de corp, Fernando Flores, care a acuzat-o de hartuire sexuala.

Fernando Flores a acuzat-o pe Britney Spears de „avansuri sexuale nedorite repetate” si de hartuire, incidente care i-au provocat stres emotional, potrivit dosarului depus la un tribunal din Los Angeles. Bodyguard-ul a spus ca, printre altele, Spears l-a invitat la ea in dormitor in timp ce era dezbracata.

Britney Spears şi-a lansat colecţia de lenjerie intimă GALERIE FOTO

Woody Allen

Faimosul regizor a fost suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu minore inainte de 1992, cand i-au fost descoperite poze suspecte cu fiica adoptiva a partenerei sale din acea perioada, Mia Farrow. Woody Allen si fata agresata – Soon -Yi – s-au casatorit in 1997.

Anul acesta Dylan Farrow, pe care Woody Allen a adoptat-o cu actrita Mia Farrow pe vremea când formau un cuplu, a afirmat într-o scrisoare deschisa, publicata pe blogul cotidianului The New York Times, ca a fost agresata sexual la vârsta de sapte ani, în podul locuintei familiale.

„Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a raspunde, ar trebui sa stiti ca atunci când aveam sapte ani, Woody Allen m-a luat de mâna si m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus sa ma întind pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual”, scrie tânara.

Citeşter mai mult pe perfecte.ro