La 10 ani, gândeşte ca un adult: Vezi ce i-a făcut un băiat tatălui care conducea MAŞINA BEAT

Un copil de doar 10 ani şi-a reclamat tatăl la poliţie după ce acesta a condus în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Astfel, copilul se afla pe bancheta din spate alături de sora sa mai mare şi le-a povestit autorităţilor că ar vrea să sară din maşină din cauza fricii. Mai mult, la câteva secunde după apel, bărbatul a provocat un accident, în care cei doi minori au fost răniţi.

05 aug. 2013, 08:04

Owen Gilman, un bărbat de 49 de ani din America, a fost arestat în Connecticut la începutul lunii august, după ce a provocat un accident auto deoarece a condus cu viteză mare în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Şofer inconştient, surprins de radar cu 200 km/h la volanul unui Porsche VIDEO

Inedit este faptul că unul dintre copiii aflaţi în maşină, un băiat de doar zece ani, a sunat la poliţie pentru a-şi reclama tatăl cu doar câteva secunde înainte de producerea tragediei. Copilul era atât de speriat încât le-a povestit autorităţilor că ar vrea să sară din maşină pentru a scăpa cu viaţă, fiind de părere că va fi rănit mai uşor decât în cazul în care tatăl face un accident.

Mama copiilor a declarat că este despărţită de Owen de peste trei ani din cauza comportamentului său şi nu a vrut să comenteze cazul. Din fericire, cu toate că bărbatul drogat a produs un accident, cei doi minori care se aflau pe bancheta din spate au suferit doar răni minore, fiind duşi la un spital din apropiere. Mai mult, şoferul inconştient nu a suferit nici măcar o zgârietură. Cu toate acestea, tatăl a fost arestat şi se află la închisoare având de plătit o cauţiune exorbitantă pentru a scăpa de închisoare.

Citeşte şi Accident în Teleorman, provocat de un minor care se afla la volanul unei maşini