„La 56 de ani arăt mai bine decât la 22”. Cum şi-a schimbat o femeie viaţa şi a devenit SEXY la bătrâneţe FOTO

O femeie de 56 de ani din Marea Britanie şi-a schimbat viaţa la bătrâneţe, după ce la 40 de ani a suferit un infarct prematur. Astfel, ea a cheltuit sume importante de bani pe diferite operaţii, devenind o femeie sexy. Mai mult, ea a pozat nud pentru un pictorial.

22 mai 2014, 17:25

Christina Matys, o femeie de 56 de ani din Hull, mamă a doi copii, care s-a luptat ani de zile cu obezitatea şi boala, şi-a schimbat totul viaţa după ce s-a decis că vrea să slăbească şi să trăiască sănătos, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea FEMEII care şi-a PIERDUT VIRGINITATEA la 51 de ani: Fusesem căsătorită de două ori până atunci FOTO

Astfel, dacă la 22 de ani avea 130 de kilograme, în prezent ea a ajuns să cântărească 60 de kilograme, după ce a suferit o operaţie în care i-a fost introdus un inel gastric. Mai mult, ea a cheltuit 30.000 de lire pe operaţii estetice. 

Citeşte şi Cum arată cea mai BĂTRÂNĂ PROSTITUATĂ din lume şi motivul INEDIT pentru care nu a renunţat la această meserie

Mai mult, pentru a sărbători marea schimbare, ea a cerut ajutorul unui fotograf pentru un pictorial sexy. Ea a povestit cum lucrul care a făcut-o să îşi schimbe viaţa a fost un infarct pe care l-a suferit când avea 40 de ani.

La 56 de ani arăt mai bine decât la 22 şi mă simt sexy„, a declarat femeia după ce a văzut fotografiile.


loading...