La ce boli ne expunem atunci când mergem cu transportul în comun. Incredibil cu ce te poţi alege în doar câteva staţii

Vrem, nu vrem, în fiecare zi suntem obligați să folosim mijloacele de transport în comun, fără să știm că aerul pe care-l respirăm este un mediu rapid de difuzare a diferitelor boli.

21 aug. 2017, 09:40
La ce boli ne expunem atunci când mergem cu transportul în comun. Incredibil cu ce te poţi alege în doar câteva staţii

Principalele boli la care ne expunem pe cale aeriană sunt cele eruptive, respectiv rubeolă, rujeolă, gripă, TBC, scarlatină, guturai, tusea convulsivă, oreionul, pneumonia, tuberculoza, encefalita sau meningita, scrie secretele.com.

Citeşte şi Celule canceroase mor în 42 de zile: acest suc a vindecat 45.000 de persoane de cancer şi alte boli incurabile

Există și câteva metode care se pot lua pentru prevenirea acestor maladii. Este vorba în primul rând de evitarea locurilor aglomerate, vaccinarea, utilizarea șervețelelor de unică folosință și nu a batistelor, evitarea contactului cu bolnavii și evitarea spațiilor închise.

De asemenea, aerisiți cât mai des încăperile locuinței, chiar dacă afară este timp friguros. Foarte important ca bolile să stea cât mai departe de dumneavoastră este să aveți o imunitate foarte bună.

Citește aici de ce nu este bine să așezi hârtie igienică pe vasul toaletei!

Citeşte şi Tichetul unic de transport, implementat din această toamnă

În acest sens, dormiți suficient, evitați stresul, alimentați-vă corect și eliminați din timp orice infecție care se poate instala în organism din cauza unei carii dentare, a unei amigdalite cronice. etc.

Este mult mai ușor să previi, decât să tratezi.