La ce se gândesc bărbaţii când stai deasupra în timpul sexului

"Acesta este cel mai bun lucru care mi s-ar putea întâmpla" este unul dintre gândurile care le trec prin minte bărbaţilor.

30 ian. 2015, 08:03
La ce se gândesc bărbaţii când stai deasupra în timpul sexului

1. Te rog spune-mi că te urci deasupra mea. Chiar nu mai rezist să fac eu totul. Muşchii mei fesieri sunt atât de încordaţi încât nu cred că voi mai fi în stare să merg la toaletă vreodată.

2. Nu îmi rupe penisul. Ai control complet aici. Nu te răsuci din pat şi nu te arunca direct pe el sau ceva. Te rog.

3. Dacă se poate, doar dacă nu te deranjează prea tare, poţi să te mişti mai repede? Nu, mai repede. Mai repede. Ştii ce, o să te apuc eu şi o să fac totul singur.

Pozitii de sex in functie de zodia lui

4. Nu îţi acoperi sânii; e ca şi cum acoperi Mona Lisa. De ce îţi acoperi sânii? Cea mai bună parte aici sunt sânii tăi care se mişcă. Te rog nu îmi lua asta.

5. Chiar trebuie să ne dăm seama care e ritmul. Nu… nu te duce în sus când mă dau în jos. Doar încearcă să te potriveşti mişcărilor mele. Sau mă voi ajusta eu alor tale. Ok, acum încercăm amândoi să ne potrivim mişcările unul altuia. Nu merge. O să te las pe tine să te descurci.

6. Ar trebui doar să stau aşa? Ar fi mai bine aşa? Nu vreau să par leneş. Vreau doar să să termin.

7. Ce e mişcarea asta de învârtire pe care o faci? Se simte bine? Eu nu… doar te mişti în jurul penisului meu. Nu înţeleg.

Vezi La ce se gandesc barbatii cand stai deasupra in timpul sexului pe cosmopolitan.ro


loading...