La doar 25 de ani este captiv într-un corp de 85 de ani: O experienţă incredibilă

Nouă, tinerilor, ni se pare greu să înţelegem bătrânii şi în mod special acele persoane care se mişcă greu, nu văd bine sau nu aud. Dar cum ar fi dacă am avea şansa ca la 25 de ani să ne simţim ca la 85 de ani? Ni s-ar schimba oare percepţia asupra bunicilor noştri?

04 apr. 2016, 09:05
La doar 25 de ani este captiv într-un corp de 85 de ani: O experienţă incredibilă

Noobz.ro prezintă o experienţă senzaţională de care a avut parte un jurnalist din America. Acesta a avut posibilitatea să utilizeze un exoschelet high-tech care le permite oamenilor să vadă şi să simtă cum este să ai 85 de ani.

Ideea din spatele proiectului, explică Bran Ferren, co-fondatorul companiei, este de a da naştere unui dialog cu privire la pericolul îmbătrânirii, subiect care este discutat din ce în ce mai rar. În faţa unei mulţimi formate din zeci de copii şi părinţii lor, Ferren i-a oferit lui Wallee şansa de a se pune în locul bunicii sale pentru câteva minute.

Jurnalistul a purtat o cască specială şi dispozitivul de realitate virtuală Oculus Rift. Astfel, acesta a avut parte nu numai de o experienţă motorie a unei persoane de 85 de ani, ci şi de una vizuală şi auditivă.

Află mai multe de pe Noobz.ro şi vezi imaginile din timpul experimentului.