La Mănăstirea Caşin au început să apară cranii umane. Locuitorii din zonă sunt TERORIZAŢI DE FANTOME

De ceva vreme oamenii din Mănăstirea Caşin tot dezbat un subiect, pentru unii de-a dreptul înfricoşător. Din dealul Sf. Gheorghe, din localitate, au început să iasă cranii de om şi alte oase umane, ba chiar schelete întregi.

15 apr. 2014, 08:48
La Mănăstirea Caşin au început să apară cranii umane. Locuitorii din zonă sunt TERORIZAŢI DE FANTOME

Cei mai batrâni din sat spun ca stiu de la bunicii lor ca acolo a fost cândva un cimitir, scrie desteptarea.ro. Autoritatile locale au construit acum un nou pod si pentru ca avea nevoie de pamânt pentru lucrari, constructorul a luat din acel deal.

Citeşte şi Afacere MACABRĂ: Cranii de vânzare, în cimitire VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Odata cu sapaturile au inceput sa apara si oaselor celor ingropati acolo. Unii spun ca imediat dupa lucrari au vazut in acea zona fantome ori prin casele lor au inceput sa se auda tot felul de zgomote ciudate.

Ei cred ca daca oasemintele gasite vor fi luate de acolo si ingropate in actualul cimitir din sat cu o slujba oficiata de preot, asa cum se orânduieste, n-ar mai fi bântuiti de stafii. „La unii oameni li se aratau diferite fantome, lumini, zgomote sinistre. Nu stiu daca vor disparea suta la suta, dar sa sfinteasca si sa faca o slujba mi se pare crestineste”, spunea un localnic.

Citeşte şi Suceava: Oseminte umane găsite în gospodăria unde locuise un bărbat dat dispărut acum 13 ani

Si pe masura ce pamântul se surpa tot ies la suprafata scheletele umane. Autoritatile locale spun ca de acum incolo se vor ocupa de aceasta problema, semnalata de oamenii din sat.