Lady Gaga, VIOLATĂ la 19 ani. Urmele se văd şi acum

În momentul de faţă, Lady Gaga este una dintre cele mai nonconformiste cânăreţe din lume, însă, la cei 28 de ani ai săi a trecut prin situaţii cu totul şi cu totul dificile. Una din acele situaţii este şi cea de la vârsta de 19 ani, când a fost violată de un producator muzical.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 14:42
Lady Gaga, VIOLATĂ la 19 ani. Urmele se văd şi acum

Într-un interviu acordat unui post de radio străin, Lady Gaga a confirmat că a fost agresată sexual în adolescenţă.

Chiar dacă iniţial, atunci când a fost întrebată despre acest zvon, cântăreaţa a spus „Nu… Nu vreau să…Să vorbim despre lucruri vesele”, pe la finalul interviului vedeta în final a cedat insistenţelor şi a spus tot ce avea pe suflet: „Am trecut prin lucruri oribile, de care acum pot să râd, pentru că am facut multă terapie, pentru a mă vindeca, de-a lungul anilor”. Aveam 19 ani. Am fost la Şcoala Catolică şi apoi toate astea s-au întâmplat şi mă gândeam: „Aşa sunt adulţii?”… Eram foarte naivă”, a declarat cântăreaţa.

Lady Gaga, scăpată de la moarte sigură de către Elton John

Întrebata apoi dacă l-a mai întâlnit pe agresor de atunci, vedeta a spus: „Cred că m-ar îngrozi. Aş paraliza.”, scriu cei de la Ziare.com.

De asemenea, artista a mai declarat că după acest incident nefericit nu a spus absolut nimic nimănui: „Nu ştiu ce gândeam. Nu am spus nimănui. Nu mi-am spus nici mie pentru multă vreme. Şi apoi a fost: „Stii ce? Toată băutura asta, tot non-sensul ăsta…”Trebuie să mergi la sursă, altfel nu va pleca. Nu va pleca”.

Din păcate despre agresorul lui Lady Gaga nu se ştie mai nimic, doar faptul că este mai bătrân decât ea cu 20 de ani şi că a fost producător muzical.

Citeşte şi  Lady Gaga ŞOCHEAZĂ din nou. Cântăreaţa s-a îmbrăcat ca un ORNAMENT DE CRĂCIUN FOTO