Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală: „Femeile ştiu să ofere mai multă iubire”

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală. Fosta soţie a gimnastului a plecat în străinătate și a lucrat o bună perioadă de timp la un club de noapte, acolo unde l-a cunoscut și pe actualul ei soț. Însă pandemia de COVID-19 a făcut-o să se apuce de videochat.

28 ian. 2022, 18:03
Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală: „Femeile ştiu să ofere mai multă iubire”
Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală. Blondina este foarte fericită că este vedeta unui videoclip interpretat de  Fabio Niță, unde s-a sărutat cu o femeie.

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu avea să meargă și mai departe. Nu ar spune nu unei relații cu o femeie, având și argumente în acest sens.

La cât de dezamăgită am fost din dragoste, nu aș refuza o relație cu o femeie. Asta pentru că femeile știu să ofere mult mai multă iubire”, a dezvăluit Larisa.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu, o nouă intervenţie estetică: „Vreau să mi le pun și mai mari”

Suntem foarte bucuroși că am avut o echipă frumoasă pentru a realiza accest videoclip, la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul este pe placul nostru.

Povestea clipului este din lumea reală, ea se referă la faptul că uneori iubim o persoană căreia ne dedicăm tot timpul și oferim iubire, iar, la final, uneori, avem surpriza să aflăm că iubim pe cu totul altcineva.

Personajele din videoclip arată că iubirea nu are bariere și că de multe ori aflăm că persoană de lângă noi iubește de fapt o altă persoană, chiar de accelasi sex. Noi toți din accest clip suntem open minded și suntem de acord că fiecare face ce vrea cu viața lui.

Larisa Drăgulescu și Jasmina sunt bune prietene, iar atunci când au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment să interpreteze personajele pentru că ele însele susţin comunitatea LGBTQ”, a declarat Fabio Niță, potrivit click.ro.

Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi

Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi, mai precis din videochat. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și duce o viață de lux.

Activez pe o platforma pentru adulti, dar nu intru in live cu ei. Eu le fac filmulete interzise minorilor si cam atat. Fac si poze. O fac din ianuarie 2021. Inainte lucram in cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia si am decis sa ma retrag. Asa mi-a venit ideea sa lucrez pe aceste platforme online. Imi vand corpul, dar nu ma intereseaza, fiecare face ce isi doreste. Sunt fericita, castig bine. Pentru mine nu este nimic rau, nu inteleg de ce unii se agita atat”, spunea acum ceva vreme Larisa Dragulescu.