Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționantă cu fiul său, Liam, și Corina Caciuc. Antrenorul se bucură zi de zi de viața de familie

Laurențiu Reghecampf a reușit să depășească complet momentul despărțirii de Anamaria Prodan și să-și refacă viața alături de Corina Caciuc. Antrenorul pare acum mai fericit ca oricând.

29 ian. 2023, 11:48

Laurențiu Reghecampf se bucură de viața de familie alături de Corina, femeia alături de care și-a regăsit fericirea, și Liam, băiețelul lor.

Antrenorul nu e deloc activ pe rețelele sociale, preferă să-și trăiască viața mai degrabă decât să împărtășească fotografii cu urmăritorii săi. Și, totuși, din când în când, antrenorul le mai arată fanilor cum arată viața lui acum.

Reghe a postat recent o fotografie emoționantă cu micuțul Liam. El și partenera l-au scos la plimbare pe băiețel, printre nămeți, ca să admire peisajul de poveste.

Citește și Reacţii emoţionante după ce Reghecampf a postat o fotografie cu fiul său şi al Corinei Caciuc. Micuţul Liam îi seamnă leit

Laurețiu Reghecampf, mai fericit ca oricând

Laurențiu Reghecampf a divorțat în 2022 de Anamaria Prodan cu scandal și apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc, care i-a dăruit un băieţel, pe care l-au botezat Liam. Antrenorul este extrem de mândru, căci micuţul îi seamănă leit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, şi pe și Laurențiu jr, din mariajul cu Anamaria Prodan. Acesta a avut și o fetiță cu Mariana Pfeiffer care se numea Analisa, dar micuța a decedat din cauza unei malformații la inimă.

Citește și Corina Caciuc, apariţie răvăşitoare alături de Reghecampf şi de micuţul Liam. Cât costă rochia purtată de Crăciun

Pentru Reghe, anul 2022, în care s-a născut Liam și în care și-a oficializat relația cu Corina Caciuc a fost cel mai frumos pentru el, după cum a mărturisit la începutul noului an.

De Revelion, Laurențiu Reghecampf a postat un colaj cu mai multe fotografii din anul 2022, reprezentând cele mai importante şi cele mai fericite momente care i-au marcat anul. În unele apare alături de Corina Caciuc, în altele apare tânăra gravidă, dar și micuțul Liam, desigur.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

„The best of 2022! May the new year be filled with health and happiness” („Cele mai bune momente din 2022. Fie ca noul an să fie plin de sănătate și fericire”), a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul postării sale de pe Instagram.