Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan: „Nu merită respectul nimănui. M-am săturat de mizeria lui”

Laurenţiu Reghecampf, "mort" pentru Anamaria Prodan. Impresara spune că l-a dat uitării pe antrenorul Universităţii Craiova şi a devenit un caz închis. Pentru ceea ce a făcut, vedeta consideră că tehnicianul nu mai merită respectul nimănui.

02 dec. 2021, 22:21
Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan: „Nu merită respectul nimănui. M-am săturat de mizeria lui”
Laurenţiu Reghecampf, "mort" pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan. „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune TV.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, goală pe Internet. Prima reacţie a impresarei: „Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu”

Laurenţiu Reghecampf, „mort” pentru Anamaria Prodan

„Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ŞI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ŞI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ŢARĂ ÎNTREAGA ŞI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOŢI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul “ gâsca păcălită de… să zicem drăguț vulpe” EU M-AM NĂSCUT ŞI TAMAN ANAMARIA PRODAN. CEI CE NU AU AVUT ECHILIBRU SĂ SE MENȚINĂ UNDE I-AM DUS CU MARE GREUTATE, CAD UNDE LE ESTE LOCUL / în canal. Această lume nu ne aparține noua! Îi urez bafta în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau sa se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților etc! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește

’‘, a mai declarat impresara.


loading...
Partenerii noștri