Laurenţiu Reghecampf, părăsit subit. Se strânge laţul, lovitură teribilă primită de tehnicianul Craiovei în plin scandal de divorţ

Laurenţiu Reghecampf are atât probleme personale, cât şi probleme profesionale. Un colaborator apropiat l-a părăsit înainte de retur.

16 ian. 2022, 15:03
Laurenţiu Reghecampf, părăsit subit. Se strânge laţul, lovitură teribilă primită de tehnicianul Craiovei în plin scandal de divorţ

Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Basarab Panduru,  pleacă de la Universitatea Craiova! Acesta ocupă postul de antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf din luna octombrie a anului trecut. Cei doi au mai lucrat împreună, pentru o perioadă scurtă, la Al-Wasl.

Din informațiile FANATIK, Basarab Panduru, secundul lui Laurențiu Reghecampf, o va părăsi pe Universitatea Craiova, la trei luni după ce a semnat cu gruparea din Bănie. Basarab Panduru se află în discuții avansate cu cei de la Telekom Sport, pentru a reveni pe postul de analist TV.

Amanta lui Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan: „O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux”
În luna octombrie, înainte să plece la Universitatea Craiova, Basarab Panduru se declara fericit pentru alegerea făcută și dezvăluia că are o relație foarte bună cu patronul Mihai Rotaru. „Acum a fost să fie. N-am crezut şi nici n-am vrut să mă întorc în campionatul nostru, am avut rezervele mele. El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) mereu m-a sunat. Am fost la un meci amical invitat, acum o lună de zile, la Braşov. M-au invitat şi la masă, le-am spus că nu vin, că nu am ce să caut, dar au insistat şi m-am simţit bine acolo. M-am simţit din grupul ăla şi am simţit că vreau să mă duc. Mă duc împăcat acolo. Cu toţi mă înţeleg bine, cu Reghe, Dinu, Bogdan, Caran. Suntem prieteni. Vorbesc cu Mihai Rotaru, am vorbit şi după, dar atunci am simţit că parcă sunt de acolo, m-am simţit bine. Atunci am zis că trebuie. În zona Golfului aveam o problemă cu limba, cu discutatul. Aici e clar că e mult mai bine, văd un lucru şi-l pot explica cum trebuie şi cum vreau.

Toţi ne ocupăm, toţi discutăm, lucrăm în echipă şi e cel mai bine. Craiova era candidată la titlu şi lucrurile merg foarte bine”, declara Basarab Panduru, în luna octombrie, pentru Telekom Sport.

Universitatea Craiova nu o duce bine în campionat, aceasta aflându-se pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate. Totodată, formația din Bănie se confruntă cu un focar de COVID-19 în cadrul clubului.

Laurenţiu Reghecampf, probleme mari şi în viaţa personală

Anamaria Prodan s-a dezlănțuit în spațiul public după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta e asaltată cu mesaje de dragoste în plin scandal cu fostul soț. Impresara a implicat și copiii într-un atac dur la adresa lui Reghe și a amantei Corina Caciuc.  Anamaria Prodan a oferit noi detalii cutremurătoare despre ceea ce se întâmplă în familia ei. Laurenţiu Reghecampf i-a cerut divorţul după ce ar fi avut, în ultimii opt ani, mai multe relaţii extraconjugale. Chiar dacă procesul încă nu a început, antrenorul Unviversităţii Craiova nu se mai fereşte şi i-a făcut declaraţii de dragoste amantei Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este şi însărcinată şi urmează să-i dăruiască un băieţel.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod! N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el”
„Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: ‘Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu’. Simplu!

Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: ‘Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna’”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

 


loading...
Partenerii noștri