Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre fostele lui soții: „Cea mai importantă decizie pe care trebuie s-o iei în viaţa ta…”

Laurențiu Reghecampf are niște zile foarte frumoase, căci s-a născut cel de-al treilea copil al său, pe care-l are alături de Corina Caciuc.

22 mai 2022, 18:04
Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre fostele lui soții: „Cea mai importantă decizie pe care trebuie s-o iei în viaţa ta…”

Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt de câteva zile părinții unui băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Liam.

În ultima sa postare de pe Instagram, fostul antrenor al Stelei a pus un mesaj care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. „Cea mai importantă decizie pe care trebuie s-o iei în viaţa ta este cu cine te căsătoreşti”, a scris Reghe.

În caz că nu știați, Laurențiu Reghecampf a ajuns la altar fostele femei din viața lui cu care are copii: Mariana Pfeiffer, cu care ]l are pe Luca, și Anamaria Prodan, cu care îl are pe Bebeto.

„Bă, da’ noroc am avut de femei. Dacă-mi aduc aminte şi de Mariana… Acum am o relaţie bună cu ea. Luca avea 15 ani jumate, eram în Abu Dhabi, a venit în vacanţă şi a zis eu nu mai plec. El stând în Germania. Eu cu Luca nu am vorbit câţiva ani buni, fiind în presiunea aia, îl certa Mariana când venea la noi. Îşi făcea poze cu ceilalţi copii şi ea îşi vărsa nervii pe el.

I-am zis, mă, Luca, stai că trebuie să vorbim cu maică-ta. O sun pe Mariana şi spun, nu mai vrea să vină în Germania. Dar ce mă fac eu? Că nu pot să-l înscriu la şcoală. A zis că vine la judecătorie şi spune că vrea să stea cu taică-su’. Lasă-l la mine, îl înscriu la şcoală. Şi aşa a rămas Luca la mine. A trebuit să mă duc la şeic, să găsesc un loc la şcoală”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în acest an, în cadrul unui podcast.

Cum au reacționat copiii lui Laurențiu Reghecampf după ce au aflat de nașterea fratelui vitreg

Luca Reghecampf e primul care a reacționat la nașterea fratelui mai mic, Liam. „Bine ai venit în familie!-Welcome to the family!”, a scris el pe Instagram.

La scurt timp a avut și Anamaria Prodan o reacție, dar și Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.) și Sarah, fiica impresarei din relația cu Tiberiu Dumitrescu. Anamaria Prodan a declarat că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei. „Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan , în exclusivitate, pentru Click!

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă.“, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Click!.

 


loading...
Partenerii noștri