Laurette, întâlnire de taină cu un bărbat misterios. A petrecut toată noaptea cu el FOTO

Aflată în plin proces de divorț, cu un soț care, din închisoare, o acuză de infidelitate și care deține dovezile cu privire la relațiile ei extraconjugale, Laurette pare să se relaxeze cum poate ea mai bine în această perioadă.

12 dec. 2017, 08:35

Mai exact, pare-se, Laurette, după ce a avut grijă ca, în weekend, să o răsfețe cum se cuvine pe micuța Serena, cumpărându-i tot ce îi dorea inima fiicei sale și jucându-se cu ea toată ziua, seara, fotomodelul, și-a rezervat câteva clipe pentru ea, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Ce a făcut Laurette în weekend. Vedeta se află în mijlocul unui scandal URIAŞ de DIVORŢ, dar tot alături de un bărbat se relaxează FOTO

Și, din imagini se vede că Laurette s-a distrat bine de tot, alpături de fratele și de fetița ei, însoțiți fiind de un bărbat misterios, străin, cu prenumele de Stephan, și care i-a scos pe toți la un restaurant de fițe. Iar după cele câteva ore petrecute acolo, zâmbitori și relaxați, Laurette și bărbatul cu pricina au mers, împreună, la ea acasă, loc din care susțin sursele, el nu a mai plecat până pe la ora 02.00 dimineața.