Laurette l-a făcut K.O. pe fostul iubit. I-a dat o lovitură sub centură FOTO

Mulatra Laurette i-a dat lovitura decisivă fostului iubit, în scandalul legat de pensia alimentară pe care acesta ar fi trebuit să o achite fetiţei.

31 mart. 2018, 06:37

Viitoarea fostă doamnă Nistor a câştigat, zilele trecute, procesul deschis împotriva lui Mihai, fostul iubit, pe care încerca să îl execute silit, scrie spynews.ro. Supărată că tatăl Serenei nu plăteşte nici 600 de lei lunar – sumă stabilită de instanţă -, Laurette a cerut să i se blocheze acestuia toate conturile şi să îi fie scoase lucrurile la licitaţie, până îşi achită datoriile. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsa în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii, recent.

Citeşte şi Laurette, declaraţie SURPRINZĂTOARE despre DIVORŢ. „Amândoi am făcut…”

Laurette s-a certat la cuţite cu fostul iubit şi l-a acuzat pe acesta de furt, după ce i-a luat SUV-ul din faţa casei. Ulterior, maşina a fost restituită de procurori. „Mașina mi-a fost restituită printr-o ordonață de către procurori. Există și un dosar penal pentru cel care mi-a luat mașina din fața blocului și bănuiesc că o să răspundă pentru faptele sale. Există un dosar de urmărire penală”, declara Laurette, la momentul respectiv. Laurette Atindehou a avut o relaţie zbuciumată cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Pe 20 februarie 2017, mulatra s-a căsătorit cu Ciprian Nistor, aflat în puşcărie pentru evaziune fiscală.