O româncă însărcinată care era dusă la un bordel, salvată de un taximetrist din Anglia

Românca a ajuns în Anglia după ce a răspuns la un anunţ privind un job la un salon de masaj. Anunţul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrată într-un bordel din Londra. A fost dusă într-un alt oraş şi forţată să pozeze în lenjerie intimă, deoarece urma să fie folosită pentru prostituţie, dar a fost salvată de un şofer de taxi.

02 oct. 2019, 12:21

Un şofer de taxi din Marea Britanie a salvat o româncă însărcinată, scrie adevarul.ro. Aceasta urma să fie traficată în scopuri sexuale de către Robert Enescu, în vârstă de 26 de ani, care i-a spus că ar fi urmat să lucreze într-un salon de masaj.

Citeşte şi O fată de 15 ani, dintr-un centru de plasament, forţată să se prostitueze de un bărbat din Mediaş

Tahir Mehmood, şofer de taxi, a observat că femeia era speriată când Enescu a urcat-o în taxi şi a sunat la poliţie. Taximetristului i se ceruse, de către traficantul român, să o ducă pe femeie la un bordel, însă acesta a stat de vorbă cu victima şi a alertat poliţia. Astfel, mai multe femei din bordel au fost salvate de către autorităţile engleze.

Pe numele lui Robert Enescu a fost emis un mandat de arestare în februarie. Acesta a negat că ar fi vrut să o traficheze pe femeie în scopuri sexuale. Autorităţile însă l-au acuzat, iar judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la 9 ani de închisoare. Bărbatul este acum căutat pentru a fi încarcerat.