Lia Bugnar, întâlnire de gradul 0 cu Theo Rose și Anghel Damian. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care au participat vedetele

Coșmarul despărțirii o urmărește pe Lia Bugnar care nu vrea să accepte că l-a pierdut pe Anghel Damian și încearcă să facă tot ce îi stă în putere să îl recucerească.

25 aug. 2022, 09:21

Anghel Damian și Theo Rose formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Din luna iulie, de când cei doi și-au asumat relația sunt, poate, unii dintre cei mai discutați artiști de la noi.

Citește și Theo Rose şi Anghel Damian, împreună peste tot. Regizorul nu o scapă din ochi pe noua lui iubită. Cum au fost surprinși recent – FOTO

Povestea lor de dragoste este foarte probabil să fi luat naștere pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, el în calitate de regizor, ea ca actriță care face parte din distribuție. În mod cert, din toată această poveste cei mai păgubiții au fost Lia Bugnar și Alex Leonte.

Fără să le pese de părerile celor din jur, Theo Rose și Anghel Damian și-au oficializat relația, iar Lia și nepotul lui Nea Mărin și-au pansat rănile cum au știut mai bine. Și dacă Alex Leonte a ales să se retragă în liniște și să își vadă în continuare de viața lui, Lia Bugnar pare că nu s-a resemnat.

Zilele trecute, Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar au dat nas în nas la Mall Băneasa, când Pro TV și-a lansat noua grilă. Actrița nu ratat nici o ocazie să stea aproape de fostul său iubit, asta în timp ce Theo Rose a păstrat distanța în încercarea de a nu mai da naștere unor noi speculații.

Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o mică discuție, însă nu ca pe vremuri. Întrevederea lor a durat câteva secunde, potrivit informațiilor CANCAN.RO, după care fiecare și-a văzut de propriul drum.

Lia Bugnar nu s-a mulțumit cu atât și probabil că a simțit că este momentul potrivit să arate tuturor că este de neclintit.

În timp ce Theo Rose dădea un interviu, Lia Bugnar și-a umflat pieptul și a „atacat-o” pe rivala sa. Actrița și regizoarea s-a dus către cea „subordonată”, în prezent, de „ex”-ul ei și a… felicitat-o. Gestul său a fost interpretat ca fiind unul de ipocrizie și de sfidare.

Ulterior, după vizionarea materialului Theo Rose a plecat de la eveniment lăsându-l pe Anghel Damian în ”ghiarele” Liei Bugnar.

Citește și Ultimele imagini cu Theo Rose şi Anghel Damian. Tinerii îndrăgostiţi au fost pe litoral, iar regizorul nu şi-a scăpat din ochi noua iubită GALERIE FOTO