Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au despărțit, după opt ani de relație însă, chiar dacă nu mai formează un cuplu cei doi au continuat să lucreze împreună. În ciuda faptului că regizorul a început la scurt timp după despărțire o relație cu Theo Rose, care urmează să îi dăruiască primul copil, Lia Bugnar a continuat să interacționeze atât cu Anghel Damian, cât și cu iubita sa.

12 mai 2023, 16:36
Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”
Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose. Încă de când au apărut primele informații despre relația lui Anghel Damian cu Theo Rose s-a zvonit că Lia Bugnar nu o suportă pe cântăreața care i-ar fi ”furat” iubitul.

Citește și Sora lui Theo Rose rupe tăcerea despre Anghel Damian. Cum se va descurca actorul în calitate de tată: „Am văzut cum e relația lor, vă dați seama, ca în orice familie”

Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose

Cu toate acestea, actrița a interacționează zilnic cu Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian, și asta pentru că este scenarista producției „Clanul’, iar cântăreața este protagonista serialului.

Atunci când Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian, toată lumea se aștepta ca scenariul filmului să fie schimbat, însă Lia Bugnar nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Recent, scenarista serialului ”Clanul” a fost întrebată ce schimbări a adus personajului Vera căruia îi dă viață Theo Rose, care este însărcinată în ultimul trimestru.

„Asta ar trebui s-o întrebați direct pe actriță! Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!’, a spus Lia Bugnar, potrivit Impact.

Deși au trecut printr-o despărțire dureroasă pentru actriță, Lia Bugnar și Anghel Damian sunt nevoiți să se vadă zilnic, ba chiar să colaboreze unul cu celălalt pentru serialul la care lucrează în prezent. Scenarista a povestit cum stau lucrurile acum între ei și care este tipul de relație pe care o au.

Cei doi au reușit să fie profesioniști și să nu lase problemele personale și resentimentele să creeze probleme pe platourile de filmare. Cei doi reușesc să își ducă treaba la bun sfârșit și chiar să se înțeleagă bine. Cu toate că nu a trecut extrem de mult timp de la despărțire, cei doi nu mai țin cont de trecut și încearcă să fie cât se poate de productivi.

„Ce face Anghel este că el creează scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu. Tot ce scot personajele pe gură, pe ecran e din mintea mea bolnavă. Dar lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, a declarat Lia Bugnar, potrivit ego.ro.

Citește și Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere: „Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri”