Lia Bugnar nu poate trece cu vederea că Theo Rose i-a luat iubitul. Scenarista, mai sinceră ca oricând: ”N-are niciun fel de pregătire”

Lia Bugnar nu vrea să accepte că l-a pierdut pe Anghel Damian și nu ratează nicio ocazie să o atace pe cea care i-a furat iubitul, însă totul foarte subtil și elegant.

26 aug. 2022, 12:01

Lia Bugnar lovește din nou. Zilele trecute, Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar au dat nas în nas la Mall Băneasa, când Pro TV și-a lansat noua grilă. Actrița nu ratat nici o ocazie să stea aproape de fostul său iubit, asta în timp ce Theo Rose a păstrat distanța în încercarea de a nu mai da naștere unor noi speculații.

Citește și Lia Bugnar, întâlnire de gradul 0 cu Theo Rose și Anghel Damian. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care au participat vedetele

Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o mică discuție, însă nu ca pe vremuri. Întrevederea lor a durat câteva secunde, potrivit informațiilor CANCAN.RO, după care fiecare și-a văzut de propriul drum.

Lia Bugnar nu s-a mulțumit cu atât și în cadrul unui interviu a atacat-o subtil pe Theor Rose, spundănd despre artistă că nu are niciun fel de pregătire.

Scenarista serialului „Clanul” a dat de înțeles faptul că ea este, de fapt, cea care o pune în valoare pe Theo pe micile ecrane. Asta pentru că Theo Rose este o actriță fără studii în acest domeniu, cu nevoie de atenție sporită la replici.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat scenarista serialului „Clanul”.

Citește și Theo Rose a fost hărţuită: „Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăţi”