Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose: ”Nu am vorbit în viața mea cu ea. Ați vorbit de o sarcină?”

Lia Bugnar s-a iubit cu Anghel Damian, însă viața avea alte planuri cu cei doi, așa că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Actrița, care a scris scenariul filmului în care joacă Theo Rose, susține că nu a vorbit niciodată cu cântăreața.

06 dec. 2022, 16:17
Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose: ”Nu am vorbit în viața mea cu ea. Ați vorbit de o sarcină?”

Lia Bugnar s-a iubit cu Anghel Damian, însă viața avea alte planuri cu cei doi, așa că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Deși toată lumea știe că Theo Rose urmează sa-i dăruiască un copil lui Anghel Damian, Lia Bugnar se pare că nu a vorbit niciodată cu Theo, după cum chiar ea însăși declară.

Lia Bugnar nu a vorbit cu Theo Rose

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată(…) care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult.Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.”, a povestit Lia Bugnar, pentru click.ro.

Citește și: Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”

De asemenea, întrebată dacă l-a felicitat pe Anghel Damian și pe Theo Rose că vor deveni părinți, Lia Bugnar a menționat că acest lucru trebuie tratat cât se poate de discret.

”Cu actrița din rolul „Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n.r. – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar, pentru sursa citată.

Citește și : Soția lui Ioan Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de la dispariţia prematură a acestuia: „Neiubirea nu înseamnă ură, ci înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire”

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți

Cei doi sunt foarte fericiți și asta pentru că vor deveni părinți, iar această veste este care îi bucură foarte tare.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, pentru protv.ro.