Liderul Anonymous din Marea Britanie, acuzat că a violat o femeie de două ori în timpul protestelor

Un bărbat care pare a fi liderul grupării Anonymous din Marea Britanie este acuzat că a violat de două ori o femeie. El neagă acuzaţiile, iar procesul este în desfăşurare. 

25 apr. 2013, 13:40

Malcolm Blackman, 45 de ani, liderul grupului Anonymous din Marea Britanie, a violat de două ori o femeie în tabăra Occupy London, potrivit acuzaţiilor, scrie DailyMail.

El era beat când a intrat în cortul femeii şi a abuzat de ea. Cu o altă ocazie, acesta i-a legat mâinile la spate înainte de a o viola. 

Ea a povestit cum a participat la protestele din noiembrie 2011, unde s-a împrietenit cu Blackman. „Făcea parte din Anonymous. Părea că este liderul grupului”, a declarat aceasta. 

Femeia a mărturisit că au avut o relaţie secretă, iar la un moment dat, pe 14 ianuarie, după ce s-au sărutat, el a legat-o de mâini şi a forţat-o să facă sex.

„I-am spus că mă doare, dar nu l-a interesat. A spus doar că data viitoare trebuie să folosim un cuvânt comun”. A doua oară, Malcolm a abuzat-o în timp ce dormea. „Mi-a fost teamă să spun cuiva”. 

Blackman a vorbit în mai multe rânduri cu jurnaliştii, în numele grupării Anonymous, mai ales în timpul protestelor  din Londra. 

El a negat acuzaţiile care i se aduc, iar procesul este în desfăşurare. 

Citeşte şi

Un jurnalist al agenţiei Reuters, complice al grupării Anonymous