Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. „Cu el am fost plecată!” FOTO

Lidia Buble s-a întors din vacanţă şi a pus capăt speculaţiilor că ar fi fost însoţită de Harlys Beccera, fostul ei iubit. Vedeta şi-a surprins fanii, cărora le-a mărturisit cu cine a plecat în destinaţia exotică!

25 ian. 2022, 11:08
Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. „Cu el am fost plecată!” FOTO
Lidia Buble, vacanţă exotică departe de România

Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. Cântăreaţa a împărtășit cu fanii virtuali mai multe imagini din vacanţa petrecută departe de România. Lidia Buble apare singură, însă fanii s-au întrebat cine i-a făcut fotogrtafiile!

Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. „Cu el am fost plecată!”

Fanii au speculat că artista s-a împăcat cu fostul ei iubit, actorul cubanez Harlys Beccera, deoarece și acesta a publicat în aceeași perioadă imagini tot dintr-o zonă exotică! Lidia Buble a publicat pe Instagram o imagine cu un cățel pe care l-a înâlnit în vacanță și spune că a fost plecată cu acesta! „Cu el am fost plecată în vacanță. Am apucat să ne facem un singur selfie și în rest am profitat de fiecare moment petrecut împreună”, a scris Lidia Buble.

Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani. „Nu îmi e rușine!”

Recent, Lidia Buble a vorbit despre ruptura de Harlys Beccera. Vedeta a mărturisit că totul s-a terminat din cauza distanței, însă lucrurile s-au încheiat foarte amiabil și au rămas prieteni. „E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan Simion. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a spus Lidia Buble.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)