Lidia Buble este în al nouălea cer. Ce surpiză i-a pregătit Răzvan Simion în Maldive FOTO

Soare, o insulă exotică, Oceanul Indian şi dragoste cât cuprinde. Acestea au fost ingredientele care i-au dat avânt lui Răzvan Simion să-i adreseze iubitei marea întrebare: “Vrei să fii soţia mea?”. Nu ştim dacă a făcut pasul şi în realitate, cu Lidia Buble faţă în faţă, dar a fost de ajuns că şi-a scris dorinţa în văzul tuturor, pe Instagram. Răzvan a rugat-o pe Lidia, îmbrăcată ca o mireasă, să spună „Da”.

29 iun. 2018, 10:16
Lidia Buble este în al nouălea cer. Ce surpiză i-a pregătit Răzvan Simion în Maldive FOTO

După vremuri tulburi, în care au fost criticaţi pentru iubirea lor, Răzvan Simion (37 de ani) şi Lidia Buble (25 de ani) se comportă acum ca o familie liniştită şi unită, scrie click.ro. În urmă cu doi ani, Răzvan a divorţat oficial de Diana, femeia cu care are doi copii superbi, pe Ianca (11 ani) şi pe Tudor (7 ani), aşa că nimic nu-l mai împiedică să-şi ducă noua iubită în faţa ofiţerului stării civile. Iată că „matinalul” deja pregăteşte terenul.

Citeşte şi Lidia Buble s-a pozat GOALĂ LA DUŞ. Imagini INCENDIRE cu iubita lui Răzvan Simion FOTO

Aflat împreună cu Lidia Buble într-o vacanţă exotică şi romantică, în Maldive, Răzvan s-a întrecut în gesturi care au lăsat loc de interpretări. Ieri, toţi fanii lor virtuali se întrebau dacă nu cumva au făcut pasul cel mare. Iar asta pentru că solista a apărut pe pagina de Instagram a lui Răzvan, îmbrăcată într-o rochie albă, cu coroniţă de flori pe cap şi cu machiaj discret. În dreptul imaginii, mesajul „Say «I Do»” („Spune «Da»”). Răzvan i-ar fi adresat Lidiei cererea în căsătorie, rugând-o ca răspunsul să fie afirmativ. Mai mult, pentru că s-au cazat într-un resort de lux, Lidia şi Răzvan au parte acolo de o trataţie de 5 stele, demnă de o lună de miere: bomboane de ciocolată, şampanie fină, jacuzzi. Rămâne de văzut dacă, la întoarcerea în ţară, idila celor doi se va concretiza.

Până atunci, Răzvan trebuie să-l cinstească pe colegul Dani, căci a rămas să prezinte emisiunea de la Antena 1 singur, dar trebuie să-l câştige şi pe viitorul socru, tatăl Lidiei, care este destul de rezervat faţă de această relaţie. În vara lui 2015 au apărut primele ştiri despre despărţirea lui Răzvan de soţie, iar vestea că se iubeşte cu Lidia Buble a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi s-au mutat împreună, îar în vara lui 2016 Răzvan a devenit un bărbat liber şi în acte.