Lidl, anunţul aşteptat de toţi românii de Sărbători 2021. Produsul de 60 de lei pe care se va bate toată lumea

De luni, lanţul de magazine ne îndeamnă să ne imaginăm "cum vor fi sărbătorile". Veţi găsi la Lidl de la dulciuri savuroase, până la decoraţiuni de Crăciun şi jucării pentru cei mici.

23 nov. 2021, 06:58
Lidl, anunţul aşteptat de toţi românii de Sărbători 2021. Produsul de 60 de lei pe care se va bate toată lumea

Vin Sărbătorile la Lidl, iar retailerula  pregătit multe surprize pentru clienţi chiar din această săptămână. Decoraţiunile de Crăciun şi Anul Nou 2022 vor putea fi găsite la raft de joi, 25 noiembrie, astfel că românii vor putea să schiţeze planul amenajărilor de Sărbătoi în minivacanţa de 1 Decembrie.

Pârtie la raft! Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!
Dar, să vedem ce este mai interesant. De exemplu, o instalaţie  cu 220 LED-uri și opt funcții, marca Livarno Home, va costa doar 60 de lei. Dispozitivul dispune de temporizator de șase ore cu repetare automată în fiecare zi. Instalația oferă opt moduri de iluminare reglabile: patru efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă.

Instalaţia, disponibilă în versiuni cu lumină albă-rece sau albă-caldă, are dimensiunile 2 x 1 m, iar cablul de alimentare are lungime de 10 m. Instalația beneficiază de protecție medie la praf și apă. Dispozitivul poate fi folosit la interior sau exterior și beneficiază de garanție de 3 ani, cu condiţia să nu aveţi animale nărăvaşe în casă sau copii prea entuziasmaţi.

Lidl România vine cu oferta anului. Dă gratuit un BMW X4! Ce trebuie să facă românii pentru a intra în posesia lui!

De asemeneam Lidl mai oferă şi o instalaţie de țurțuri luminoși cu 128 de LED-uri. Instalația, disponibilă în variante cu lumină albă-rece sau albă-caldă, va costa 100 de lei și dispune, de asemenea, de temporizator de șase ore cu repetare automată zilnică. Șirul are o lungime totală de aproape 18 metri, dintre care 10 metri este lungimea cablului de alimentare. Țurțurii au o lungime de 32 cm (16 bucăți) și 21 cm (16 bucăți).

Lidl va oferi și mai multe tipuri de ghirlande LED. Un dispozitiv va avea prețul de 50 de lei. Vor fi disponibile variantele: fulgi de zăpadă (cu lumină albă-caldă sau albă-rece / dimensiuni 90 x 55 cm), stele (lumină albă-caldă / 120 x 80 cm) și lumânări (lumină albă-caldă / 120 x 81,5 cm).

Lanțul de retail Lidl a anunţat, de asemenea, primele oferte la jucării pentru copii din catalogul de Crăciun, aşa cum Romaniatv.net v-a informat deja. Instrumente muzicale, păpuşi sau figurile din desene animate, puzzle-uri sunt câteva dintre ofertele Lidl din săptpmâna 15 – 21 noiembrie 2021.

Am selectat pentru voi câteva oferte de jucări pregătite de Lidl pentru săptămâna viitoare.

Citeşte şi: Luminiţe de Crăciun 2021 în Bucureşti. Nicuşor Dan: Suntem în discuții pentru niște târguri private de Crăciun și să împodobească pe banii lor niște parcuri

Pentru micuţii muzicanţi Lidl oferă la vânzare un set de tobe electronice ideale pentru casă, datorită designului compact şi posibilităţii de a regla intensitate sonoră. Preţul este de 249,00 Lei.

Citeşte şi: Brazii de Crăciun, mai săraci în acest an. Preţurile la ornamentele de iarnă au explodat faţă de anii trecuţi

De asemenea, aveţi de ales între două seturi de instrumente muzicale care conţin tamburină, tobă cu cadru sau triunghi cu băț metalic, instrumente ce pot fi folosite atunci când cel mic merge la colindat.

 

Pentru fetiţele de peste 3 ani, Lidl aduce păpuşile Elsa şi Anna, persoanjele principale din Regatul de gheaţă.

Pentru băieţi, Lidl a pregătit Seturi figurină cu autovehicul, cu licență Paw Patrol, la preţ de 49,99 lei fiecare, şi mingii liminoase cu persoanje îndrăgite de cei mici, la preţ de 13.99 lei.

Lidl și-a depășit targetul referitor la numărul de magazine anunțat pentru 2021 și a atins deja nivelul record din 2020

Retailerul german Lidl, liderul pieței comerțului alimentar din România, a egalat deja performanța din 2020, când a inaugurat 33 de supermarketuri construite de la zero. Deși oficialii lanțului german vorbeau la început de 2021 de aproximativ 20 de magazine noi în toată țara, au deschis deja cu 12 în plus.
Retailerul german Lidl, liderul comerțului alimentar din Romînia, va trage linie anul acesta cu un plus de cel puțin 33 de magazine noi, până acum fiind inaugurate 32. Urmează o nouă deschidere în data de 18 noiembrie, la Baia Mare, ceea ce face ca, înainte de decembrie, compania să fi repetat deja istoria din 2020 când a tăiat panglica de 33 de ori, ajungând la o rețea de 289 de supermarketuri. Compania nu a dorit să precizeze câte unități va mai deschide în luna cadourilor, dar acest lucru s-ar putea întâmpla.

 

Supermarketurile Lidl sunt standardizate, au în jur de 1.300 de mp fiecare, iar inaugurarea unuia presupune angajarea câtorva zeci de personale. Potrivit comunicărilor oferite de companie, anul acesta retailerul a angajat însă mai mulți oameni pentru un magazin față de anul trecut, respectiv 35 față de 20.

Este cazul, spre exemplu, magazinului din Domnești, inaugurat recent, sau a celor din Bacău și Dej.

În 2020, în cele mai multe cazuri, retailerul anunța odată cu noile deschideri angajarea a aproximativ 20 de persoane.