Femeie înjunghiată în centrul Capitalei, ucigaşul prins. Victima era vânzătoare în magazinul Alinei Măgureanu VIDEO

O tânără în vârstă de 38 de ani, vânzătoare în magazinul Alinei Magureanu, a fost înjunghiată, joi dimineaţa, într-un magazin din centrul Capitalei. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea. România TV are IMAGINI EXCLUSIVE cu capturarea criminalului.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 07:12
Femeie înjunghiată în centrul Capitalei, ucigaşul prins. Victima era vânzătoare în magazinul Alinei Măgureanu VIDEO

O femeie a fost înjunghiată la locul de muncă de un fost iubit care în trecut a bătut-o de nenumărate ori şi care era foarte gelos. Femeia a depus o plângere la poliţie împotriva fostului iubit, care o hărţuia şi o ameninţa. După ce l-au audiat pe bărbat, poliţiştii au decis la începutul acestei luni să ceară închiderea dosarului penal.

Una dintre prietenele victimei a povestit că femeia primea pe telefon mesaje de ameninţare, însă acestea nu au fost luate în considerarea de oamenii legii. Patroana magazinului în care lucra victima este Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Potrivit România TV, o echipă de medici au sosit la faţa locului şi au încercat în zadar să o resusciteze. Oribila crimă s-a întâmplat sub ochii îngroziţi ai unei colege de muncă.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că la faţa locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate.

Ucigaşul a fost prins în apropiere de locul crimei. Poliţiştii au facut filtre în tot oraşul, dar l-au găsit în spatele blocului cu magazinul, cu hainele schimbate (vezi video). Potrivit România TV, individul a fost în trecut internat la un spital de psihiatrie după o tentativă de suicid. Tatăl fetei ucise a leşinat în faţa magazinului.

 

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat la finalul cercetărilor la faţa locului că femeia găsită decedată a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit, arma fiind găsită de criminalişti în magazinul unde a avut loc crima.

„Da, există o armă găsită, este vorba despre un cuţit. După audieri care vor avea loc la sediul Poliţiei Capitalei va fi stabilit şi mobilul. Au fost audiaţi mai mulţi martori în cauză. Au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere, le vom analiza în cadrul anchetei”, a spus Codruţ Popoiu, procurorul care instrumentează dosarul de omor calificat.

Anchetatorul nu a vrut să precizeze cu exactitate dacă pentru prinderea principalului suspect, fostul iubit al femeii, a fost dispusă supraveghere tehnică. „Eram în timpul cercetării, era suspectul în zonă, a fost luat de poliţie, urmează să-l audiem”, a mai declarat procurorul.

Principalul suspect în dosarul de omor calificat care a fost deschis este fostul partener de viaţă al victimei, Tiberiu Radu. Acesta a fost prins la aproape trei ore de la crimă şi a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului l-au surprins pe bărbat în imediata apropiere a magazinului unde a fost găsită femeia ucisă şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1.