Liviu Dragnea, în direct la ROMANIA TV: „Nu am niciun fel de tresărire în legătură cu Brazilia. Ponta s-a cerut la DNA” VIDEO

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a vorbit la România TV despre scandalurile din justiţie, noua lege a pensiilor, modul de impozitare a salariilor, splitarea TVA, dar mai ales despre dezvăluirile legate de binomul DNA-SRI.

RomaniaTV.net
19 sept. 2017, 13:49
Liviu Dragnea, în direct la ROMANIA TV: „Nu am niciun fel de tresărire în legătură cu Brazilia. Ponta s-a cerut la DNA” VIDEO

UPDATE. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat marți că nu ar vota-o în Parlament pe Sevil Shhaideh pentru șefia Curții de Conturi, pentru că aceasta trebuie să rămână în guvern și consideră, totodată, că ministrul Dezvoltării nici nu ar dori această funcție.

Sevil Shhaideh rămâne în Guvern

„Nu. Din partea partidului nu (n.r — nu e propunere) și eu în Parlament nu aș vota-o, dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să rămână în guvern. Și vă spun foarte sigur că Sevil Shhaideh nu are acest gând. De unde a apărut această informație? Și cu ce scop? Până în 2011 se făceau în Parlament negocieri politice, erau niște cutume pe care le-a rupt PDL la vremea aia. (…) Cine vrea să-și depună documentele pentru Curtea de Conturi — sunt 6 posturi acolo — îi invit să le depună la Parlament, parlamentarii îi vor audia în comisii și îi vor vota. Deci, nu vreau să fac negocieri politice, le-am spus-o colegilor mei”, a afirmat liderul PSD la România TV.

Dragnea: „Ponta a stat cu mâna pe sus să toarne la DNA”. Ponta: „Minte cu neruşinare, înseamnă că e vinovat de TelDrum”

Atac la Viorel Hrebenciuc

UPDATE: Președintele social-demlocraților, Liviu Dragnea, a afirmat marți că nu sunt comploturi în PSD, însă sunt oameni care de-a lungul anilor „au practicat tot felul de manipulări” și încearcă și în prezent, precum Viorel Hrebenciuc.

„Nu sunt comploturi în PSD, pentru că marea masă de partid, membrii de partid au înțeles din 2016 că arma noastră principală este liantul, unitatea partidului. (…) În schimb, sunt oameni care, de-a lungul anilor, au practicat tot felul de manipulări, să spunem, și încearcă și acum să se reșapeze, gen Viorel Hrebenciuc. (…) Vorbește cu tot felul de membri. (…) Face conduceri, dă jos conduceri din PSD, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie. Din ce în ce mai puțini se lasă păcăliți. (…) E trist că a ajuns în situația asta”, a declarat Dragnea la România TV.

Întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc, Dragnea a răspuns: „Nu și nici n-am de gând”.

Liviu Dragnea: Ar fi foarte bine şi sănătos pentru Liviu Pop să uite de la ce sindicat a plecat

„Tot ce-mi dorește Ponta mie, asta îi doresc și eu lui”

UPDATE: Președintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că Victor Ponta l-a turnat la DNA. El susține că Ponta ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna.

”Văd că până și a merge la pescuit este o infracțiune (…) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, după ce a insistat foarte mult să spună lucrurile astea. Era cu mâna pe sus, doar ca să-l cheme la DNA și să spună lucrurile astea. S-a cerut la DNA.

Am înțeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emoție. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar știu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul României indiferent de care mari personalități a fost condus a transferat din domeniul public al statului în domeniul administrației locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a conținut ca și altele obligația pentru autoritatea locală ca în cinci ani să facă ceea ce a promis cu terenul. Lacul și acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susține că nu-l va numi ticălos pe Victor Ponta. ”Eu nu o să zic niciodată despre Victor Ponta că este ticălos. Mâine înțeleg că este ziua lui, îi urez ”La mulți ani!”, numai de bine și tot ce-mi dorește el mie, asta îi doresc și eu lui”, a completat Dragnea.


UPDATE: „Am jucat tenis cu cei care ştiu să ţină racheta în mână”, a spus Liviu Dragnea, răspunzând la întrebarea dacă a jucat tenis cu Florian Coldea.

UPDATE. „Nu am niciun fel de tresărire în legătură cu Brazilia”

UPDATE: Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat despre declarațiile lui Daniel Dragomir, cel care a spus în fața Comisiei SRI că un fost președinte al Camerei Deputaților a fost sprijinit de SRI.

Liderul PSD nu exclude ca președintele despre care se face vorbire să fie Valeriu Zgonea, dar a ținut să precizeze că pentru acesta filmul nu s-a terminat prea frumos.

”Eu nu sunt în Comisia SRI, dar dacă ar fi vorba despre Valeriu Zgonea, finalul nu i-a fost frumos. Filmul a început frumos, dar la final a fost ca la multe filme, pentru că de multe ori filmul începe frumos, dar la final multă lume din sală plânge”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

„Vali Zgonea regretă că s-a lăsat păcălit”

Liderul social-democraţilor a apreciat că Zgonea s-a lăsat păcălit, dar nu a fost singurul membru PSD în această situaţie. ”Ţinta este PSD-ul. M-am văzut cu Vali Zgonea mai demult, încerc să-l ajut cât pot, dacă pot, dar au fost mulţi membri PSD, unii din conducere, alţii de pe lângă conducere cărora li se inoculase ideea că nu se acceptă ideea unui PSD mai mare de 20% pentru că este un partid prea puternic, ţara ar deveni prea stabilă şi nu este agreată această situaţiei. Şi Vali Zgonea regretă că s-a lăsat păcălit. S-a încercat atunci să fie făcut instrument de către unii, eu am înţeles că a înţeles. E dureros pentru el că a înţeles cu costuri, dar eu sper să fie bine. Am senzaţia că se doreşte să fie pedepsit pentru că nu a reuşit planul atunci.”, a spus Dragnea.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a cerut audierea a 65 de persoane şi a dezvăluit politicienii sprijiniţi de SRI UPDATE VIDEO 

Avertisment pentru Coldea

UPDATE: Președintele PSD, Liviu Dragnea, reacționează la România TV după interviul în care Florian Coldea i-a adus critici în interviul acordat Ziare.com. Dragnea i-a transmis lui Coldea că nu este amnezic și începe să-și aducă aminte lucruri, despre care va vorbi.

”Domnul Coldea este un om care apare rar, dar când apare eu îl urmăresc cu foarte multă atenție. E un om căruia îi apreciez inteligența, pregătirea, este un om foarte profesionist. Din câte știu, a avut foarte multe succese în ceea ce privește combaterea terorismului.

M-am uitat la interviu și mi s-a părut că s-a referit la mine, așa mi s-a părut mie. Mă certa că sufăr de amnezie, nu sufăr de amnezie, o să caut zilele acestea niște medicamente să-mi revină memoria, deja a început să-mi revină, pentru că mie îmi revine, așa, gradual (…) Eu folosesc fără ezitare termenul de poliție politică fără ezitare.