Crimă la metrou. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine. Imagini cu suspecta

O femeie de 25 de ani a murit, marţi seară, ea fiind găsită pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov. Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.  

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 18:12

UPDATE: O femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti şi este audiată, miercuri dimineaţă.


Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a pățit nimic, a declarat, marți noapte, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliției în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot așa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic și în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliție să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeași persoană în cauză și aici”, a spus Sarca, la sediul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Ea a precizat că din primele cercetări reiese că femeia și tânăra care a decedat ar fi fost implicate anterior într-un conflict.

„Din datele existente, suspecta a părăsit stația de metrou și a ieșit la suprafață”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Sarca a făcut apel la populație să-și păstreze calmul și să sprijine acțiunile polițiștilor.


UPDATE 00.15: O tânără a murit, marți seara, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou. Femeia este căutată de polițiști, care au prezentat fotografii și semnalmentele ei, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei. 

Ca urmare a incidentului, poliţiştii patrulează în toate staţiile de metrou.

Poliţia prezintă imagini cu femeia căutată, cerând sprijin pentru identificarea ei.

 

Femeia este în vârstă de 40 – 45 de ani, are 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi. Este îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumanrin închis, largi, iar pe cap purta tot o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

UPDATE ora 20:50 Victima de sex feminin a fost declarată decedată, iar traficul a fost reluat. Reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov au precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit, ea fiind găsită pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1.

Nu se ştie, până la ora transmiterii ştirii, dacă este vorba despre o tentativă de suicid.

Circulaţia metrourilor a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute, reprezentanţii Metrorex precizând că, la ora transmiterii ştirii, circulaţia a fost reluată în condiţii normale pe ambele sensuri.

 

O persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 25de ani, a căzut în fața unei garnituri de metrou. Traficul metroului prin stația Dristor 1 este oprit în acest moment în urma unei tentative de suicid. „Echipele Metrorex au intervenit şi au solicitat şi ajutorul Smurd. S-a reorganizat circulaţia în sistem pendulă pe celalalt fir (firul 2)“, au mai transmis reprezentanţii companiei. Un martor a precizat, pentru Ştirile ProTv, că ar fi vorba de o tânără care s-a dezechilibrat. Acesta susţine că fetei i-ar fi căzut ghiozdanul, iar ea s-a dezechilibrat. El ar fi fost în primul vagon, la uşa a doua, şi a văzut cum a avut loc întregul incident.