Liviu Chiorpec, fost concurent la Chefi la Cuţite, a murit

Liviu Chiorpec, fost concurent al emisiunii Chefi la Cuţite, a murit după o lungă suferinţă. Cătălin Scărlătescu, unul dintre apropiaţii săi, şi-a exprimat regretele.

04 nov. 2021, 12:50
Liviu Chiorpec, fost concurent la Chefi la Cuţite, a murit

Liviu Chiorpec , fost concurent la Chefi la Cuţite a murit.  Liviu Chiorpec, care a participat la mai multe sezoane ale emisiunii difuzate de Antena 1, suferea de o boală nemiloasă, iar, din păcate, el nu a mai putut continua lupta cu ea.

Vestea decesului a fost dată pe Facebook, de apropiaţii săi, care deplâng moartea prematură a sa.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost printre primii care şi-au exprimat condoleanţele. “Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească”, este mesajul publicat de celebrul chef.

Totodată, una dintre prietenele sale a postat un mesaj în care dezvăluie şi cauza morţii lui Liviu Chiorpec.

CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021. Ediţie specială de Ziua Femeii, Florin Dumitrescu a câştigat amuleta
“E o dimineaţă în care îmi moare un prieten după o lungă şi demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine şi sauvignonul va fi de acum încolo despre tine.

Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viaţa ta. Ne-am cunoscut călcandu-ne pe picioare la cursurile de tango şi am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții.

Ne-am dus alături anii imblanzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveti, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun”, este mesajul postat pe Facebook de Raluca Neagu.

Medicul Nicolae Olteanu a murit. Doliu în sistemul medical din Braşov: „Era supranumit TATA”

De profesie inginer, Liviu Chiorpec a devenit bucătar după ce a lucrat într-o corporaţie vreme de 20 de ani. El fusese prezent anul trecut în cadrul emisiunii, pentru a juriza preparatele celor trei chefi, în lupta pentru amuletă.