Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit din cauza geloziei! Primele declarații făcute de iubita fostului lider PSD

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute din cauza geloziei, potrivit unor surse. Liviu Dragnea ar fi luat decizia, apoi și-ar fi luat o parte din bagaje și ar fi plecat.

05 dec. 2021, 08:15
Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit din cauza geloziei! Primele declarații făcute de iubita fostului lider PSD

Mai mult decât atât, Liviu Dragnea i-ar fi dat block inclusiv pe rețelele sociale și e decis, cel puțin pentru moment, că nu vrea să mai audă de ea. De câteva zile nu s-a mai întors acasă.

Motivele ar fi faptul că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Aceeași sursă Cancan spune că și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal. ”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit sursa pentru Departamentul Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO.

Discuția dintre jurnalistul Cancan și Irina Tănase:

Ulterior, contactată telefonic de Cancan, Irina Tănase a negat despărțirea de Dragnea.

CANCAN.RO: Am auzit că ar fi plecat din casă acum câteva zile.

Irina Tănase: De unde știți dumneavoastră așa ceva?

CANCAN.RO: Informațiile noastre D.A.S!

Irina Tănase: Nu…

CANCAN.RO: Informația noastră este că v-ar fi prins cu fostul iubit!

Irina Tănase: Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Irina Tănase: Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta?

Citiţi şi Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Reacţia neaşteptată a politicianului: „Atât de tare m-am opus”

CANCAN.RO: Pentru că asta este informația care ne-a survenit…

Irina Tănase: Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…

CANCAN.RO: Și acum sunteți acasă cu Liviu Dragnea?

Irina Tănase: Acum, în acest moment, nu. De ce…

CANCAN.RO: Aș fi vrut să vorbesc cu domnia sa dacă era acolo.

Irina Tănase: Contactați-l!

CANCAN.RO. L-am sunat, nu mi-a răspuns.

Irina Tănase: O să-i spun, când o să-l văd.

CANCAN.RO. Mulțumesc pentru amabilitate.

Irina Tănase: Cu plăcere!

În urmă cu câteva luni, când a fost eliberat din închisoare, Irina Tănase a fost alături de Liviu Dragnea. Și de asemenea, pe tot parcursul pedepsei săvârșite în penitenciar, tânăra a dovedit implicare și susținere pentru fostul social-democrat. L-a vizitat des și i-a cerut în repetate rânduri eliberarea. Tocmai de aceea vestea despărțirii dintre cei doi e un șoc pentru toată lumea. Rămâne de văzut, însă, dacă e vorba de o decizie de moment sau vor merge definitiv de drumuri separate.

Citiţi şi Liviu Dragnea, luat peste picior de Mihai Bendeac: „Sunteţi ultima noastră salvare. Cel mai bun şi drept şi cinstit om politic pe care l-a avut România”