Liviu Guţă, ANCHETAT pentru tentativă de VIOL. Riscă 5 ani de închisoare

Manelistul Liviu Guta este urmarit penal pentru infractiuni cu violenta, din cauza carora ar putea ajunge dupa grati, riscand o pedeapsa maxima de 5 ani de inchisoare, scrie cancan.ro.

08 nov. 2014, 09:48
Liviu Guţă, ANCHETAT pentru tentativă de VIOL. Riscă 5 ani de închisoare

Totul a inceput cu scandalul monstru dintre Liviu Guta si Simona Trasca, cand manelistul a fost acuzat de tentativa de viol. Se pare ca dosarul a ajuns deja pe mana procurorilor, iar acesta trebuie sa raspunda in fata legii.

Liviu Guta a fost acuzat de lovire si violente, amenintare si violare de domiciliu. Interpretul a fost deja citat si urmeaza sa fie audiat la Sighisoara.

In vara acestui an, Simona Trasca si o amica a acesteia urmau sa ia parte la niste filmari alaturi de Liviu Guta, Serghei Mizil si alti cativa barbati. Dupa ce au baut alcool, Guta ar fi devenit agresiv, lovind usa de la camera in care era cazata Simona, pana cand aceasta s-a rupt.”Liviu Guta a tras cocaina pe nas si m-a invitat la baie sa prizam. Am solicitat sa i se faca un test antidrog. Eu nu am vazut, el mi-a spus sa mergem sa tragem pe nas in baie”, spunea Simona Trasca la vremea respectiva.