Liviu Vârciu, săruturi pătimaşe cu o brunetă misterioasă la deszăpezirea din faţa casei FOTO

Vedeta de televiziune a iesit sa se lupte cu nametii din fata vilei in care s-a mutat de Craciun, ajutat de domnisoara misterioasa, care l-a incurajat cu cateva saruturi patimase.

12 ian. 2017, 08:58

Surse din anturajul lui Liviu sustin ca acesta a investit o suma impresionanta intr-o locuinta pe care actorul o visa inca din adolescenta, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi LIVIU VÂRCIU nu are o relaţie cu Diana Munteanu. Nea Mărin l-a dat de gol

Ca de obicei in astfel de situatii, apar si premierele. Prima iarna geroasa, prima zapada, dar si prima iubita care are onoarea sa patrunda in palatul lui Varciu.

Ieri pe la pranz, dupa o seara obositoare, Liviu a iesit in fata noii lui resedinte, sa inlature omatul care ii acoperise complet masina.

Imbracat intr-o canadiana rosie, sa nu-i fie de deochi, fostul solist al trupei L.A. a avut in apropiere un ajutor de nadejde: o domnisoara bruneta, care l-a sprijinit pe Liviu cum a putut si ea. Mai cu un pupic, mai cu o vorba buna, o imbratisare sau chiar o sarutare foarte patimasa.

Citeşte şi Liviu Vârciu, prins în pat Daniela Crudu. Imagini interzise minorilor FOTO

Cu acest sprijin moralizator, Liviu a reusit dupa aproape o ora sa duca la bun sfarsit operatiunea de curatire a masinii, dupa care a intrat rapid in casa, pentru a se incalzi alaturi de noua lui iubita, editia 2017.