Locuri de muncă în Dubai şi în Abu Dhabi. Salariile sar de 1.500 de euro, cazarea este gratuită

Românii care își doresc să lucreze într-o țară exotică au acum la dispoziție zeci de locuri de muncă scoase la concurs de angajatori din Dubai și din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

04 apr. 2016, 07:48
Locuri de muncă în Dubai şi în Abu Dhabi. Salariile sar de 1.500 de euro, cazarea este gratuită

O companie de recrutare a forței de muncă este în căutarea a 15 persoane care să lucreze că hostess în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, scrie greatnews.ro.

Angajații vor lucra în clubul de lux People by Crystal. Trebuie să cunoască limba engleză și să fie persoane prezentabile. Joburile oferite sunt full time.

Citeşte şi Carrefour face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Salariul de bază este de 1.100 de dolari pe lună, la care se adaugă o alocație pentru masă de 96 de dolari. Cazarea, transportul și uniforma sunt oferite de companie și nu trebuie să fie plătite de angajat.

Angajații vor avea și asigurare medicală și 30 de zile de concediu anual plătite.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O firmă din Dubai specializată în antrenamente personale a scos la concurs două posturi de antrenori personali. Locurile de muncă sunt full time.

Candidații trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză, să fie prietenoși, zâmbitori, să aibă cunoștințe de fitness și să se poată adapta ușor la condițiile de muncă.

Responsabilități: antrenamente personale cu clienți în studioul firmei, introducerea datelor clienților în computer, consilierea clienților în privința dietei, menținerea curățeniei la locul de muncă. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 6 ore pe zi.

Salariul este de peste 1.500 de euro pe lună. Cazarea este asigurată de angajator.

O companie imobiliară din Dubai angajează 5 brokeri. Joburile sunt full time.

Citeşte şi CEZ face angajări în ţară

Responsabilități: determinarea prețurilor proprietăților imobiliare, compararea proprietăților, intermediere în negocierile dintre investitori, cumpărători și vânzători, realizarea unor liste cu proprietăți de vânzare, cu modalități de finanțare și cu oportunități de investiții, pregătirea documentelor, promovarea vânzării anumitor proprietăți prin reclame.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

O agenție de recrutare dedicată exclusiv personalului medical caută 20 de persoane care să lucreze ca asistenți medicali și ca fizioterapeuți în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Angajații vor lucra într-un spital din Dubai. Candidații trebuie să cunoască limba engleză. Cazarea, transportul și biletul de avion sunt plătite de angajator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.