Cel mai mare regret al Lorei, cu privire la mama sa care a murit anul trecut: „Nu am mai avut timp”

Lora a declarat în cadrul unui interviu care a fost cel mai mare regret al său în ceea ce privește cel mai durerors moment al vieții ei, moartea mamei.

17 iun. 2021, 11:36

Lora

a vorbit, în cadrul unui interviu, despre reușite, temeri și speranțe de viitor, dar a povestit și care a fost cel mai mai mare regret din viața ei. Frumoasa artistă a mărturisit cât de mult regretă faptul că nu a apucat să-și ia „la revedere” de la mama sa înainte ca aceasta să moară.

De asemenea, Lora a mai dezvăluit că cea mai mare temere este să investească timp și energie în oameni, care nu o fac să zâmbească, iar pentru ea fericirea înseamnă să fie înconjurată de oameni frumoși care îi dau  energie pozitivă.

„Fericirea înseamnă să mă înconjor de oameni frumoși, care îmi dau o energie bună și să pot face ceea ce pe mine mă bucură.”, a declarat Lora.

Întrebată în cadrul interviului, care ar fi locul ideal unde i-ar plăcea să trăiască, Lora a răspuns că cea mai fericită se simte când îi are alături pe cei dragi.

„Atâta timp cât aici îi am pe fratele meu, pe iubitul meu și aici mă pot ocupa de toate lucrurile care mă pasionează… chiar aici!”, a mărturisit artista.

Lora: „Admir bărbații care își manifestă iubirea și aprecierea”

În mod surprinzător, Lora a spus și ce atribut fizic ar vrea să schimbe la înfățișarea ei, artista a vrea să arate „neobosită”. Cântăreața a mai spus și ce anume detestă cel mai mult la oameni.

„Răul din ei. Satisfacția pe care o văd în ochii celor care se simt puternici când fac rău.”, a afirmat artista.

Lora a mai menționat care sunt calitățile pe care le apreciază cel mai mult la o femeie și la bărbat.

„La o femeie, apreciez blândețea, tăria de caracter, curajul, frumusețea, noblețea.  Admir bărbații care își manifestă iubirea și aprecierea”, a menționat Lora.

Artista a dezvăluit când și unde s-a simțit cel mai fericită, ea și-a amintit de timpul petrecut alături de familie.

„La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a dezvăluit Lora, conform Viva.