Loredana Chivu, la un pas de moarte! „Medicii s-au chinuit să-mi ridice tensiunea!”

Loredana Chivu a oferit detalii șocante despre coşmarul prin care a trecut din cauza intervenției pe care a suferit-o la posterior în urmă cu un an la clinica de estetică a cărei imagine era tocmai ea.

11 iun. 2021, 18:21
Loredana Chivu, la un pas de moarte! „Medicii s-au chinuit să-mi ridice tensiunea!”

Loredana Chivu, la un pas de moarte. Vedeta a povestit într-o emisiune tv traumele prin care a trecut din cauza intervenției estetice la posterior, din urmă cu un an, la clinica care acum este anchetată de polițiști pentru evaziune fiscală.

Loredana Chivu, la un pas de moarte

Loredana Chivu a mărturisit că problemele au început să apară imediat după intervenția suferită. Vedetei i-au apărut vânătăi în zona posteriorului, pentru care a primit doar niște creme. Ulterior, în câteva săptămâni, a ajuns în stare de septicemie, chiar în pragul morții! „Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine”, a spus vedeta.

Citeşte şi Loredana Chivu, distrusă de operaţiile estetice. Probleme grave de sănătate pentru vedetă

Ulterior, a plecat ajutată de câțiva apropiați la o altă clinică care a încercat să o stabilizeze. „Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod. Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu”, a declarat Loredana Chivu.

„Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc!”, a mai spus Loredana Chivu.